Cardul nu face update decat intr-un receptor HD? Nu face si de pe unul SD. Pe ce canal se face update-ul la card?
Dislikes: 0
Cardul nu face update decat intr-un receptor HD? Nu face si de pe unul SD. Pe ce canal se face update-ul la card?
salut, eu am folosit DM 800 pentru update si am ''pozitionat '' pe RTL CLUB , imagine nabilosat v0.11 , cu emu newcs/mgcamd de pe serverul celor de la nabilosat si cu fisierele de mai sus . bafta .
ps: cei de la firma de unde am luat cardul , asa m au sfatuit sa folosesc receptor HD .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Or sa apara probleme cand nu merg 2-3 canale din packet. Plecati in vacanta 1-2 saptamani si vreti sa faceti update la card mai repede. Vin cu o solutie.
Am observat in seara asta ca, daca, las pe un canal care merge, de ex: RTL KLUB, EMM-u poate sa dureze si 2 ore, pana vine macar 1...
Singurul packet HD pe care nu-l aveam a fost HBO si am pus pe FILMBOX si l-am lasat 3 minute...
Dupa 3 minute am observat ca am deja 30 de emm-uri primite, probabil ca asa, in felul aceasta update-ul este mult mai usor. ECM-uri nu vin doarece nu vine de sus, atunci incearca cu update-uri, asta e sistemul.
Pun si 3 poze.
Pic1 - User status
Pic2 - putty update
Pic3 - Reader Status
Are cineva idee cum cardul HelloHD legat cu Cccam face update?
Configuratia e cea de mai sus. Newcs citeste cardul, CCcam e clientul cu 256 la sfarsit.
![]()
Hi,
Pls can you upload a config files for mgcamd+newcs.
Thx