Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: Gymi!!!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Gymi!!!

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    ban asa cum am eu ban de la rds fara menanjamente si pareri de rau
    Nu e cazul e doar un punct de vedere care ar trebui sa sil revizuiasca ,dar mai bine ia fiti atenti ce imi trimite pe PM si bineinteles raspunsul meu,va las pe voi sa judecati;

GYMI
    Daca te intereseaza a-ti arat poza de la ora respectiva cu numarul de utilizatori conectati.Respectivul afirma ca sint numai 80.Am provocat pe cineva daca am spus adevarul?
    Daca vreti sa fiti un forum care conteaza raportativa la ceea ce faceti aici nu la ceea ce fac altii.Nu inteleg de ce va intereseaza asa de mult RDI-ul.

Ca o paranteza nu traiesc din instalari si nu fac reclama la nici un DTH .Asa ca sint mai echidistant ca tine sau fanta sau multi instalatori care sinteti implicati direct.Eu pot sa spun cea ce vreau fara sa ma traga nimeni de mineca.Eu asa vad lucrurile.Vreau sa vad cum o sa reactionezi tu si forumul tau in momentul cind or sa apara hack-uri la focus si boom.

O zi buna.[/QUOTE]

Spaniolul
    Nu ma intereseaza nici unul dintere dth-uri iar daca vrei sa fi cu adevarat echidistant asa cum te pretinzi de ce nu treci in semnatura toate DTH-urile? asa nu iti va reprosa nimeni nimic,iar in ceea ce priveste boom si focussat stai linistit poate doar focuss sa fie hakuit daca trece pe crypto in schimb boom si dolce nu vor fi sparti prea curand datorita faptului ca pana la ora asta NDS este cel mai puternic sistem de codare,si inca ceva,forumul nu este al meu personal daca era poate eram admin sau altceva asa ca inca o data dai dovada de UN ATAC DIRECT LA ADRESA MEA,daca ai ceva cu mine o poti spune prin PM sau mess lasa forumul deoparte nu-l amesteca pentru ca nu exista nici o legatura directa!
    Si apropo stai linistit ca nu traiesc numai din instalari am si alte afaceri,instalarile sunt un HOBBY pentru mine iar ca idee sa-ti formezi o parere pentru mine lucreaza 4 baieti superdotati si buni profesionisti,eu merg doar cand e vorba de un hotel o vila etc,asa ca iar ai incurcat borcanele.....
    Last edited by -minus; 04-09-07 at 15:45.