wow a ajuns digi tv la fel de cunoscut ca D+ ata de multe fisiere cu key apar peste tot...
/mutate de XVanish - ca sa nu exageram dincolo cu offtopic-ul...
Dislikes: 0
wow a ajuns digi tv la fel de cunoscut ca D+ ata de multe fisiere cu key apar peste tot...
/mutate de XVanish - ca sa nu exageram dincolo cu offtopic-ul...
Last edited by XVanish; 04-09-07 at 01:17.
Problema e ca este mai de marca DIGI decat D+,nu vezi se schimba de 4,5 sau chiar mai multe ori pe zi key-urile,pe cand la D+ apare de 2 ori pe zi .Dupa-amiaza si seara.
Trebuie sa ne mandrim ca avem ceva ce este cautat.
Dar problema este alta dece nu se bate lumea pe MAX ca este viacces si este mai simplu.
![]()
![]()
Pt ca nea gigi este mare si tare este mega operatorul cel breaz din SE Europei!!!!!!!!
Oare merg si pe octagon receiver?nici eu nu stiu cum sa pun key in receiver astazi am vazut numai key in fatza ochilor cred ca la noapte visam key![]()
is disperati....
![]()
Lovitura mortala pentru Digi va fi aparitia softului de AU...
Ceea ce se intimpla acum este un joc de-a soarecele si pisica...
Daca incercati sa cautati key de jiji pe Google o sa cadeti pe spate, au fost preluate de site-uri si din Australia
http://www.google.com/search?hl=en&s...&q=digitv+keys
sunt 213.000 de referinte ...
Daca Nu Puneti Chei Aici Va Simtiti Rau??
Ce Nu Intelegeti??
masurat la mine.... Circa 20 de minute durat, dela inchis... pin-la deschis.![]()
Oare se poate.... ceva mai repede...?Scuze bis...
Nea gigi vrea sa faca cu noi noapte alba ce vam spus in cteva ore schimba iar eu cred ca astia isi primesc salariul schimbind la chei sint curios daca merg cheile AU postate de Eugennico Si pt spionu de la gigi lasate pagubas ca ai sa intri in pensie prematura cu dejetele de atit butonat sichimat la chei si pina la urma o sa descoperim si AU si ai sa faci asasau asa
si noi vom face asa
si asa
si asa
![]()
Intradevar acest site si altele in care apareau key sau softuri care decodeaza digi au fost banate de pe reteaua rds am incercat si de pe alte doua conexiuni rds este o rusine ce se intampla! La inceput am crezut ca este cazut site-ul dar in final am incercatreusit sa intru cu un proxy!!
http://proxy.org/