ban asa cum am eu ban de la rds fara menanjamente si pareri de rau
Dislikes: 0
Incearca sa nu mai provoci membrii altfel sunt nevoit sa recurg la masuri nu tocmai placute,e treaba ta cu ce sau cu cine lucrezi dar nu mai irita membrii acestui forum,daca continui asa nu va fi bine incearca sa fi constructiv,vino cu idei-sugestii nu cu atacuri indirecte!
dovada toate postarile tale pana acum sunt de acest gen;
Rdi sterge topicuri
Views: 380 Posted By gymi
Re: Rdi sterge topicuri
La ora asta sint 1463 pe rdi adica mai mult decit numerul userilor de pe forumul asta.
SATELITI: ROMANIANS DTH 26-07-2007, 14:48
Replies: 30 Ce canale doresti in pachet?
Views: 454 Posted By gymi
Re: Ce canale doresti in pachet?
Alea sint mini-DTH-uri sau in cazul BOOM nano-DTH.
SATELITI: ROMANIANS DTH 26-07-2007, 08:39
Replies: 30 Ce canale doresti in pachet?
Views: 454 Posted By gymi
Re: Ce canale doresti in pachet?
La DIGI normal.Mai exista si altele?
SATELITI: RECEPTOARE 17-04-2007, 21:13
Replies: 119 Sticky: SOLERON clona a dreambox-ului?
Views: 5,900 Posted By gymi
Re: y
Nu-i adevarat.
SATELITI: ROMANIANS DTH 17-04-2007, 19:26
Replies: 80 Sticky: FOCUSSAT
Views: 1,887 Posted By gymi
Re: FOCUSSAT
Alta marie cu alta palarie.Exact ca boom.
"S-a schimbat modificarea si ramine cum a fost"
Deci incearca sa revi cu picioarele pe pamant! poti provoca pe cine vrei pe RDI,dar aici incearca sa fi constructiv nu distructiv! sper ca mai inteles.
ban asa cum am eu ban de la rds fara menanjamente si pareri de rau
Nu e cazul e doar un punct de vedere care ar trebui sa sil revizuiasca ,dar mai bine ia fiti atenti ce imi trimite pe PM si bineinteles raspunsul meu,va las pe voi sa judecati;
GYMI
Daca te intereseaza a-ti arat poza de la ora respectiva cu numarul de utilizatori conectati.Respectivul afirma ca sint numai 80.Am provocat pe cineva daca am spus adevarul?
Daca vreti sa fiti un forum care conteaza raportativa la ceea ce faceti aici nu la ceea ce fac altii.Nu inteleg de ce va intereseaza asa de mult RDI-ul.
Ca o paranteza nu traiesc din instalari si nu fac reclama la nici un DTH .Asa ca sint mai echidistant ca tine sau fanta sau multi instalatori care sinteti implicati direct.Eu pot sa spun cea ce vreau fara sa ma traga nimeni de mineca.Eu asa vad lucrurile.Vreau sa vad cum o sa reactionezi tu si forumul tau in momentul cind or sa apara hack-uri la focus si boom.
O zi buna.[/QUOTE]
Spaniolul
Nu ma intereseaza nici unul dintere dth-uri iar daca vrei sa fi cu adevarat echidistant asa cum te pretinzi de ce nu treci in semnatura toate DTH-urile? asa nu iti va reprosa nimeni nimic,iar in ceea ce priveste boom si focussat stai linistit poate doar focuss sa fie hakuit daca trece pe crypto in schimb boom si dolce nu vor fi sparti prea curand datorita faptului ca pana la ora asta NDS este cel mai puternic sistem de codare,si inca ceva,forumul nu este al meu personal daca era poate eram admin sau altceva asa ca inca o data dai dovada de UN ATAC DIRECT LA ADRESA MEA,daca ai ceva cu mine o poti spune prin PM sau mess lasa forumul deoparte nu-l amesteca pentru ca nu exista nici o legatura directa!
Si apropo stai linistit ca nu traiesc numai din instalari am si alte afaceri,instalarile sunt un HOBBY pentru mine iar ca idee sa-ti formezi o parere pentru mine lucreaza 4 baieti superdotati si buni profesionisti,eu merg doar cand e vorba de un hotel o vila etc,asa ca iar ai incurcat borcanele.....
Last edited by -minus; 04-09-07 at 15:45.
Asta era discutia completa :http://www.sateliti.org/showthread.php?t=150&page=4
Cu ce anume te-am provocat aici?Tu(@spaniolul) afirmai ca tre sa inchizi mesengerul ca sa se colege soleronul la net si eu am spus ca nu ai adevarat.
Daca tot ai nevoie de cineva pe cine sa te razbuni pentru necazurile cu RDS ul poti sa ma banezi ca oricum nu ma intereseaza .
Nu mai am.(deocamdata)
spaniolule nu stiu ce necazuri ai cu gunoaiele alea dar sa stii ca nu esti singur......si in fiecare zi suntem tot MAI MULTI!
Man eu nu am treaba cu tine stai linistit,iarasi dai cu bata-n balta,ce legatura am eu cu RDS? nu vezi ca incerci sa improsti cu noroi? ce dracu man stai linistit am impresia ca tu ma confunzi cu FANTA&BLANA lucru greu de inghitit pentru mine ca eu nu am facut greselile celor 2 asa ca lasa totul cum este tine minte ce ti-am scris pe PM si da si tu dovada de bunsimt,iar cu BAN stai linistit faci confuzii greu de apreciat chiar si de cei mai experimentati!
Dovada ca ai ceva impotriva mea este ca arunci cu topicuri de acum 5luni,vrei o dovada mai ampla?relax........
ce avem cu rdi?noi nimica eu au cu noi dar el nu stie destule cat despre hack confirm cele spuse de spaniol
Cred ca e suficient... Gymi nu vei fi banat, iti vezi de treaba, postezi respectind regulile acestui forum si totul va fi ok... fara alte povesti aiurea care nu-si au rostul aici...
Spanioulul si laleaua cred ca v-ati lamurit... nu va mai strofocati atata ca nu merita... forumul merge inainte orice ar fi... in rest... vorbeasca ce si cat or vrea...
Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar: Topic closed !
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!