Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: Activare play filme pe USB la Tv LCD LG

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default LG M2262D Monitor TV

Merge facuta aceasta smecherie si la acest model M2262D Monitor TV.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Verificat chestia cu telefonul simbian . Functioneaza activarea usb fara a schimba soft la versiunea 3.40 . Am folosit un Nokia E 51 pe un tv lcd LG 32LH2000 versiune software 3.40 . Dureaza maxim un minut toata procedura.
    te salut, am un TV asemanator cu versiune soft 3.55 crezi ca ar merge si la mine figura ?
    multumesc

Standard RSP member maximuss's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai stiu la noile versiuni . Merita sa incerci . Mai documenteaza-te inainte sa faci downgrade .Poate merge varianta cu telefonul.

Standard RSP member valeriu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mxxa uitate aici: http://lgusb.wikispaces.com/#a340.
    Eu am versiunea 3.40 si l-am facut cu telefonul.
    Dupa cum scrie acolo versiunea 3.55 merge sa faci downgrade.

Mentioned
    0 Post(s)

Eu cand am luat tv am fost un pic nesimtit ... am cerut vanzatorului sa imi arate versiunea ... i-am disperat , nu au comentat ...am fost la Metro, Altex, Domo, Flanco, Real , Carefour ,E-mag...abia am gasit 3.40 asta era in decembrie 2009. Acum cred ca sant alte loturi cu versiuni mai noi.

Mentioned
    0 Post(s)

Un link spre niste discutii despre subiectul asta . AICI

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 37 lh 3000

Am achizitionat recent un 37 LH 3000, si in timp ce sunt cat se poate de multumit la capitolul calitate-pret, nu reusesc sa ii folosesc tunerul digital.

Setarea ptr. Romania si cea pentru Anglia nu imi dau optiunea de "cable" ci doar "antenna"... si nu vede nici urma de canale digitale. Tot cautand pe net, am dat de destule reviews in care se mentioneaza ca modelul asta are tuner DVB-T si DVB-C...
    Am luat chiar si manualul de service sa incerc sa imi dau seama de setari, dar este putin cam vag la capitolul receptie digitala si nu am rezolvat nimic.

Citisem mai sus ca la un LH2000 a mers cu setarea tarii ca "Finlanda" sau "Suedia".
    Nu am apucat inca sa incerc tarile astea.

Apropos, versiunea de soft e 3.55.

Are cineva vre-o idee despre ce as putea sa mai incerc?

P.S. Scuze ca am deviat nitel de la subiectul de baza al thread-ului.

Standard RSP member tod1975's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Trebuie sa mearga cu "Finlanda" ,"Suedia" sau "--" .

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default 37lh 3000

Salut am si eu un 37LH3000 si nui pot da de cap cum sa activez USB.Iau dowgrade v3.15.... il bag pe stek intru la meniu optini dau fav de 7 ori imi apare aia TV expert dar nu imi apare ceva sa selectez sa fac update.... Ce sa fac am incercat sa intru mediu optini si sa dau fav si dupa sa bag stek dar dejeaba nu apare nimik. Mam saturat sa tot ma enervez pe site cu tot felu de chesti daca este cineva care ma poate ajuta rog mult Multumesc

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Ai aici un link daca esti atent la ce trebuie sa ai pe stick folderul "LG_DTV" c<re sa contina firmwar-ul "V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk" bagi stick-ul in tv apoi apesi de 7 ori pe butonul fav trebuie sa apara meniul de update si sotul cu versiunea care o ai pe stick

link
    ..::EGAMI TEAM::..

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ok

ok mai incerc acum o data deci bag tot folderu sa vedem

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:25 ----------

Bosu dejeaba am facut cum ai zis...nu merge sa selectez nu imi apare fi atent cum scrie:
    titlu ala Asctualizare Tv expert sub el epak:3.63.0 dupa 2 coloane desetari...
    si jos ultimu scrie frumos Urmatoarele fisiere sofware se gasesc pe cardul de memorie.Selectati fisierul pe care doriti sal descarcati in acest televizor sau apasati RETUR pentru a anula actualizarea si jos sub asta apare asa
    epak: si nimik mai jos am un spatiu gol cred ca acolo al trebui sa fie sofware ala dar nu mi-l arata ce sa fac daca vrei fac o poza si iti arat

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 12:33 ----------

Quote Originally Posted by beghean View Post
    Salut am si eu un 37LH3000 si nui pot da de cap cum sa activez USB.Iau dowgrade v3.15.... il bag pe stek intru la meniu optini dau fav de 7 ori imi apare aia TV expert dar nu imi apare ceva sa selectez sa fac update.... Ce sa fac am incercat sa intru mediu optini si sa dau fav si dupa sa bag stek dar dejeaba nu apare nimik. Mam saturat sa tot ma enervez pe site cu tot felu de chesti daca este cineva care ma poate ajuta rog mult Multumesc
    UItate te rog pe pagina 2

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Am si eu o problema....poate ma puteti ajuta

am vazut ca se tot discuta despre LCD-urile LG din seria LH
    Am primit si eu cadou un LCD LG 42LH3000 dar fara Telecomanda.
    As vrea sa-mi dau comanda de una originala de pe Ebay sau eu stiu unde oi gasii dar problema pe care o am este ca nu-i stiu codul...
    Daca ma puteti ajuta-eu am cautat o seara intreaga si nu am gasit- v-as ramane dator.
    MULTUMESC
    Last edited by laleauaneagra; 17-12-10 at 16:09. Reason: regula 12

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Rog ajutor cu un lg32lh2000

AM un lg 32lh2000 si as vrea sa ii activez media playerul am firmeware 3.40
    am incercat metoda prin tel am un nokia e65 am instalat programul ajung pana la a selecta lg ii dau refresh si imi apare '' connect to the internet to download additional remotes?'' si am dat si no am dat si yes am scris si start dar nu imi apare chestia aia cu in-start service....
    Ma poate ajuta cineva si pe mine?
    Toate bune
    Last edited by bure_73; 04-10-10 at 00:26.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

mai nou am inteles ca hack-ul e posibil si pe seria LD conform: http://prede.eu/?p=381.
    am un amic cu un 32LD350 si vroiam sa-i activez si lui playerul, dar din pacate are versiunea de soft 03.01.08 (probabil 3.01) si nu cea indicata peste tot , adica 3.15. n-am gasit pe site-urile LG vreun update de firmware exact pentru modelul lui si nu m-as risca sa pun alte firmware-uri gasite pe google .

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Buna ziua !

Am achizitionat de curand un LG 32LD450 si as dori sa-mi activez si eu functia video pe USB. Problema consta in felul urmator : nu pot sa vad ce firmware am pe el. daca intru in Setari > nu exista functia Diagnostic. Am incercat cu OK telecomanda + OK tv, dar nu se intampla nimica. telefon cu symbian nu am din pacate. singurul telefon care are port IR este un SE w810i.

De asemenea mai am si un LG M2262D, cu soft 3.05.0, la care nu se intampla nimica daca incerc combinatia OK tv + OK telecomanda.

---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

Quote Originally Posted by oxyg3n View Post
    Buna ziua !

Am achizitionat de curand un LG 32LD450 si as dori sa-mi activez si eu functia video pe USB. Problema consta in felul urmator : nu pot sa vad ce firmware am pe el. daca intru in Setari > nu exista functia Diagnostic. Am incercat cu OK telecomanda + OK tv, dar nu se intampla nimica. telefon cu symbian nu am din pacate. singurul telefon care are port IR este un SE w810i.

De asemenea mai am si un LG M2262D, cu soft 3.05.0, la care nu se intampla nimica daca incerc combinatia OK tv + OK telecomanda.
    Am reusit pana la urma sa aflu ce vers am : 3.00.25.
    Acuma intrebarea mea este de unde pot face rost de firmware 3.15, ca din cate am inteles, pe versiunea asta pot activa meniul de service din OK telecomanda + OK tv

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast