Cu E2 ce se intimpla?Cind apare?
Dislikes: 0
Am inteles !
Multumesc...dar nu cred ca era cazul la mine!
Multumesc inca O data!!!
Cu E2 ce se intimpla?Cind apare?
SALUT
Am si eu o intrebare cu ce program si de unde il iau ,instalez cccam pe optibox panthera .De o sapt caut si nu ii dau de capat .Am incercat sa ma conectez printr-un serial dar nu se conecteaza deloc .Ma poti ajuta ?
Multumesc anticipat !!!
---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:19 ----------
salut
Poti sa imi spui si mie cu ce program ai pus cccam pe optibox panthera?Sau cum te-ai conectat la el ?
Optibox Panthera asta, il am si eu in teste pt cateva zile, am reusit singur sa il fac sa fie functionabil in share, varianta cccam...o concluzie nu merita sa dai atatia bani pe el doar ca sa fie "client", in afara de NDS care face freeeze la greu in rest se descurca bine daca ai server bun in hop1, aici ma refer la cele HD.
@tudor... n-ar fi rau sa citesti un pic ... totusi incearca Menu-CAS-tasta rosie-2320 !
In cazul in care nu te descurci dupa ce ajungi la punctul tasta rosie 2320 intri la retea si modifici sa fie DHCP ca sa isi ia automat IP routerului ii dai salvare si treci la configurare server aiciconfigurezi asa:
Numar server> 1
Conex server> DA
Mod> Server IP
Server IP> aici treci IP DM.ului ( Ex : 192.168.2.105 )
ID utilizator > userr F
parola > pass F
userr si pass sunt cele pe care le crezi tu in config cccam
port ccam > portul pe care il ai deschis in router pt cccam
Mai mura in gura decat atat nu se poate.....bafta!
Aaaaaaaa si sa nu uiti sa salvezi de fiecare data totul...![]()
Am flesuit Aligatorul cu :
allinone_Optibox_ALLIGATOR_VVPL020.11.isd si cu
loader_Optibox_ALLIGATOR_B04.30.isd
am card Nagra in local,l-am pus in reteaua locala cu IP-uri fixe,configurat ca la carte si dupa 2-3 minute incepe sa faca freez din 5 in 5 secunde.
Pe HD-urile nordice merge mai binisor dar pe D.I.G.I . m-a disperat.
Incearca un server cccam 2.0.11 !
Intradevar azi am observat si eu ca face frezee in draci pe Digi....naspa foarte naspa, eu l am butonat doar pe programele HD unde se comporta binisor, aici nu intra NDS care face la fel ca pe DIGI.
...scuze am uitat ...asta se intampla decand cu N3 ... asta e !![]()
Am server linux ,cccam 2.0.11 care merge perfect de mai multi ani...!!!
Nu e de la server...e din Aligator...undeva se ingatuie si nu stiu de unde...
O sa incerc sa-l duc in alta locatie si sa-l pun la net ...e posibil sa faca fitze in retea locala...
Momentan nu-mi pot da seama ,dar mi-a mancat ficatii ieri...
cand ma uit in MENU-ul lui parca ma jocu cu Echosmartul de acum 4 ani
Nu se compara nici la degetul mic cu un Dreambox...fie el si o clona de 500 sau 800
Nu are habar de share...e facut pt amatori ...nu pt mine!
Ma bucur ca nu e al meu!
Nu merita 9 milioane, mai bine iti ei o clona DM 800 si nu ai atatea probleme cu el..
un produs promitator ca hardware dar nesustinut software![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@bobo74 - nu te mai chinui sa-l duci nicaieri, asa stie el sa mearga. E de vina partea de cccam din el.
Daca te intereseaza totusi sa-l poti folosi citeste aici.
Cu ajutorul acelui device Pantera sau Alligatorul devine un receptor decent.
Problema mea este ca eu nu reusesc sa ma conectez la aparat prin serial .Fara o conexiune cu aparatul eu nu pot face nimik din cele de jos .Intrebarea mea era cu ce program ati reusit sa stabiliti conexiunea la optibox panthera .Caut "citesc "de o sapt si nimik clar. Am instalat de pe flash dar mai departe nu pot merge sa instalez img. fara o conexiune