Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru danikus

Si eu sunt fan SAMSUNG. Cred ca ti-ai dat seama. Dar asta nu ma impiedica sa constat ca Smsung nu este compatibil cu orice sursa video. Alligator merge fara probleme pe TV Samsung pentru ca nu are si 576i pe iesirea HDMI. Insa alte receptoare au multe probleme cu Samsung in timp ce aceleasi receptoare nu au nici o problema cu alte marci TV (Sony, LG).

Pentru thenimda

Alligator merge foarte bine cu linii N. Daca ai vazut problema mea era cu cardul DOLCE (NDS). Pe CCcam sunt probleme cu acest sistem.
    De iesit nu mi-a iesit. Asta pentru ca imi place asa de mult Linux incat nu am priceput cum trebuie anumite setari. Acum merge cu linii N datorita unui prieten care mi-a facut setarile corecte. De vreo 2 zile Alligatoarele merg din nou cu cartela DOLCE in ele pentru ca DM500 ma joc eu cu el in ideea ca poate mai invat ceva Linux sa-mi pot face singur setarile necesare. Trebuie doar sa inteleg corect anumite chestii referitoare la porturi. Se pare ca acolo erau problemele mele.
    La receptoare nu am renuntat si nu o sa renunt inca. Mai astept un SW mai bun care sa rezolve problemele acestui receptor.
    Last edited by afaco; 20-07-10 at 10:34.