Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 47 of 67 FirstFirst ... 3743444546474849505157 ... LastLast
Results 691 to 705 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default noul soft pentru panthera

Am intrat pe sat-support. Avand in vedere ca Optibox-urile sunt pentru mine un complet necunoscut, intrebarea mea este daca se poate face upgrade direct de pe site de la ei cu optibox sau trebuie sa dau o versiune de soft si sa o incarc? Daca trebuie sa o dau jos, va rog sa-mi explicati si mie in mare cam cum se face? Cu Dreambox a fost usor de lucrat. Sper sa faca acelas lucru si Optiboxul meu Panthera.

Multumesc anticipat!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default upgrade

wayne_james2002 pe yahoo, si iti dau un tutorial pdf pentru upgrade.

Nu-i pot da copy - paste la textul din fisier (secured ) si-ti dau fisierul cu totul.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Gasesti aici pdf-ul necesar. Il gasesti la SOFTWARE. (How to upgrade Optibox Alligator&Panthera.pdf) Daca spui ca DM a fost simplu sa stii ca Panthera este mult, mult mai simplu.
    Last edited by afaco; 10-07-10 at 23:20.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by danikus View Post
    Salutare tuturor!!

Tocmai mi-am achizitionat un Optibox Panthera HD. Am vazut la baietii de la Opticum din Bucuresti ca-l au pe stoc la un pret bun si m-am gandit sa-l iau..mai ales ca are linux pe el .s.a.m.d...
    Pana acum am folosit un DM500s cu client de CCCam si a mers super ok.
    Acum am luat acest receiver cu sperantza ca o sa vad si hd-urile.

Intrebarea mea pentru cunoscatori, cei care au testat acest model (si v-as ruga mult sa ma ajutati)..cum instalez CCCam sau un echivalent pe receiverul meu? Sau am facut o proasta investitie si trebuie sa-l marit??
    Am vazut ca in unele topic-uri era vorba si de un meniu secret...dar am incercat (Menu>CAS>tasta rosie>2320)..si nu merge...cel putin pe PANTHERA.

Help please..si multumesc anticipat !!
    NU vreau sa te supar ...insa
    nu prea ai facut o alegere buna( trebuia sa intrebi inainte si apoi ....)
    mai indicat era sa iei optibox Koala
    putin mai scump decat pantera
    asta e acum

vezi tu ...dar sunt multe probleme cu acest receptor

la koala exista suport soft mult mai bun plus ca este si hard superior receptorului achizitionat de tine
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile optibox panthera

Am gasit intr-un final si cum se booteaza pe optibox panthera. Cum s-a zis si mai sus...se gaseste doc mai greu pentru panthera. Inca nu pot zice ca am facut o alegere proasta pentru ca totul functioneaza perfect. Se vad si HD-urile la perfectie. Pot zice ca deocamdata sunt multumit de el. Koala era mult mai scump si Panthera e la oferta la 599 la Opticum Systems in Bucuresti.
    Ca sa raspund la ce s-a zis mai sus, am vrut ceva mai ieftin si sa faca treaba. Pana acum am lucrat NUMAI cu Dreambox si pot spune ca e o scula super tare..insa..e prea scump. Si d-asta am trecut pe Optibox.

Multumesc de ajutor baieti...mai vorbim dupa ce mai descopar cate ceva nou..si cine - stie?? .. poate urmatorul este un Dreambox 800 HD

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Panthera este identic cu Alligator acesta din urma avand in plus tuner DVB-T. Documentatie gasesti. Citeste atent forumul.
    Last edited by afaco; 11-07-10 at 11:57.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default panthera

Cum pot rezolva problema cu blocajele in share? Este legat ca client la un DM500 si se blocheaza si deschide greu toate programele , sa fie de vina internetul? Insa pe dm500 merge perfect

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

daca ai mai pus un server intermediar ...asta se intampla ! ai adaugat un hop
    la fiecare card ... din pacate in ultimele 6 luni nu s-a prea umblat la performantele
    emulatorului si sharingului ... incearca sharing cu linii N: ... ( NewCamd 2.25 se
    pare ca merge bine )

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default optibox

cand ai timp sa ma inveti sa configurez newcamd ?
    imi da mari batai de cap...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Digi pe panthera

Salut,

Chiar nu exista nicio posibilitate sa fac sa mearga cardul Digi Tv in panthera?
    Daca stie cineva, sa imi scrie in privat. Am vazut ca era o posibilitate cu scoaterea a nu stiu ce cod din receptorul hunfay 1160. Alta posibilitate mai putni distructiva nu exista?

Multam

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default panthera

Dupa cum am auzit cartela digi merge numai la conserva sa din cauza,este clonata cu conserva lor.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costi4u View Post
    Cum pot rezolva problema cu blocajele in share? Este legat ca client la un DM500 si se blocheaza si deschide greu toate programele , sa fie de vina internetul? Insa pe dm500 merge perfect

Incearca sa pui cccam 2.0.11 pe serverul care furnizeaza linia. Eu nu mai am Panthera aia cu care m-am jucat, deoarece am schimbat-o cu o Koala, la care folosesc o astfel de linie, iar acum este totul OK. Pana sa fac asta si pe Koala aveam freeze-uri. Chiar sunt curios ...

ovex

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry optibox panthera

Salut baieti !!

Am si eu 2 intrebari referitoare la Optibox Panthera asta.
    1. Care ar fi setarea la port config sa nu mai aiba blocaje?
    2. As vrea sa il leg la un monotor SAMSUNG P2330 care are intrare DVI si VGA. Insa Optiboxu are SCART si HDMI. Am luat un HDMI to DVI si nu merge. Acu as vrea sa incerc scart to vga...poate asa il pacalesc. Oare dvi to hdmi (cablu) sunt de mai multe feluri? L-am testat cablu si merge de la laptop la orice monitor. Iar optiboxu il pot conecta hdmi-hdmi la tv. Nu stiu ce sa fac....sugestii?

Multzam`!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

La 2:
    Pune 720P 60Hz la Samsung ca sa mearga !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

daca monitorul nu stie sa fenteze HDPC ( o protectie nativa anticopiere implementata pe HDMI ) atunci va trebui sa pui un TV tuner extern care sa aiba intrare Component ( Y Pb Pr ) sau HDMI

Page 47 of 67 FirstFirst ... 3743444546474849505157 ... LastLast