Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 45 of 67 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast
Results 661 to 675 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Pune un firmware "alternativ". Cel original nu are asa ceva
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default o saptamana?

Quote Originally Posted by durulet View Post
    Am si eu un Optibox Panthera si dupa o saptamana de cautari nu am aflat cum as putea sa vad si eu cele 2 posturi. Momentan apar cu scrambled. Daca ma ajuta cineva sa pot urmari aceste 2 posturi de pe 19.2 grade as fi recunoscator. Am citit tot ce ati scris aici, insa nu am inteles nici un sfert din limbajul vostru codificat. Emu., linii etc. Ce trebuie sa fac ca sa pot urmari cele 2 programe. Programele FTA evident ca merg, dar pe mine ma intereseaza aceste doua posturi tv. Daca ma ajuta cineva punctual si explicit as fi recunoscator. Deasemenea as vrea sa imi explice cineva ce e cu cccam si cum se foloseste si la ce? Pe mine ma intereseaza sa pot urmari posturile codate in special de pe astra si pe hotbird, dar nu stiu daca este cineva dispus sa ma ajute ....
    Eu am citit 2 luni despre dream inainte sa am curajul sa pun o intrebare.
    Este gresit sa intri pe un forum si sa ceri simplu: "vreau"

zici ca vorbim codificat.. ia-le pe fiecare in parte vezi ce inseamna ... pregateste-ti recul ca atunci cand ceri o linie sa si mearga.

Poftim iti dau eu o linie... si imediat o sa-mi spui ca nu merge .. si ma bati la cap ... (fara suparare)
    emu... linii... etc nu e greu sa dai google si sa cauti.
    Daca tot te-ai logat pe acest forum vezi si functia search!

Ne-am "unit" aici ca sa ne ajutam , nu ca sa te ajutam...

cauta un pic ... spune-ne ce ai cautat si-ti mai dam cate un link, cate un ajutor sau explicatii, pana inveti.

http://sateliti.info/archive/index.php/t-4666.html

Succes

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut baieti. Am si eu o problema. Asa cum am scris mai inainte am un DM500 pe care vreau sa pun o cartela DOLCE in sharing local (prin swich) pentru 2 Alligatori. Am luat toate informatiile date de voi, am citit toate linkurile date de voi plus multe altele care se refera la ce am eu nevoie. La momentul asta situatia este asa:
    Am inceput sa pricep ce si cum e cu liniile astea de sharing si cam ce face fiecare comanda scrisa in ele. Ce comenzi sunt strict necesare si ce comenzi sunt optionale. La DM500 cu diferite setari ale cccam.cfg si ale newcs.xml am deschis fara probleme cartela DOLCE pe DM. Se deschide cu cccam, se deschide si cu newcs dar nu reusesc sa o vad in sharing cu Alligatorul. In Cccam Info apare cartela ca pusa in sharing, apare providerul dar nu vad nici un client si bineinteles nici un client online. Nu vad nici la server nimic cu o singura exceptie cand am vazut la server un server care avea nr. cartele 0. Probabil era alligatorul cuplat in acel moment care nu avea nici o cartela in el si nici nu avea cum sa dea asa ceva sau era serverul din DM dar nu punea la dispozitie cartela. Alligatorul cand fac setarile la el de cele mai multe ori vede ca se cupleaza cu ceva dar afisaza portul (corect), 0x000 si nedisponibil parca. Problema este ca la DM daca pun cartela in newcs, aceasta merge corect pe DM dar nu o vad mai departe si se blocheaza Cccam Info si nu mai pot citi nimic si nici sa-l mai scot de pe ecran. DM-ul merge in continuare pe programul respectiv fara sa mai pot face nimic la el. Singura rezolvare este scosul din priza.
    Cred ca e ceva incorect in cccam.cfg sau in newcs.xml sau in amandoua. Mentionez ca am instalat pe DM imaginea urmatoare
    Gemini_4.70_DM500_Maxvar_CCcam_2.1.4_via__2.6_vali_II_franch__By_Borsalino_06.02.2010
    si am instalat de pe serverul Gemini si Serverul Borsalino cccam info, newcs cfg, tux comander, etc. imaginea are in ea Cccam 2.1.4 & NewCS 1.67.
    Daca aveti ceva idei ar fi de mult ajutor. Sau daca poate cineva sa-mi trimita cele 2 fisiere cccam.cfg si newcs.xml sau ce trebuie scris in ele. Eu am incercat toate variantele date de voi si combinatii ale acestora dar se pare ca gresesc undeva si nu imi dau seama deocamdata unde. Am incercat si cu Cccam 2011 & Newcs 1.64 parca si tot ala a fost rezultatul. Deci cred ca gresesc undeva si nu m-am prins inca unde.
    Multumesc anticipat pentru informatiile care vor veni de la voi sa ma ajute sa rezolv problema.
    Last edited by afaco; 28-06-10 at 14:12.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu zic asa :

- foloseste un IP fix pentru dm500 ( sa zicem 192.168.1.12 )
    - foloseste cccam 2.0.11 ca este evident mai stabil in relatia cu Alligatorul
    - descrie ( friends ) F: alli1 pas1 si F: alli2 pas2 in cccam.cfg
    - verifica ca dm500 deschide cardul
    - configureaza Alligatoarele cu IP serverului nume pass port
    - conecteaza ... daca accepta conexiunea este OK !

NU folosi pluginul cccam.info ... mult mai simplu si suficient de eficace poti
    obtine informatiile necesare de pe PC asa :

http://192.168.1.12:16001 --- evident cu IP-ul lui dm500

eu am facut asta cu un card AKTA si a mers dintr-un foc ...fara surprize !

P.S. de pe site-ul oficial ( http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/index.php ) poti
    descarca imaginea originala Gemini 4.70 maxvar .... si pe buton albastru poti
    descarca de pe serverul oficial orice combinatie cccam+newcs ! poate-i mai sigur asa !
    Last edited by MihaiP; 28-06-10 at 14:28.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Sau poate nu are activat Network (deasupra la com port) fara de care nu apar optiunile de sharing in urmatorul meniu (CAS). Parca la firm. original nici nu functioneaza Red 2320 daca imi aduc bine aminte.

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Eu zic asa :

- foloseste un IP fix pentru dm500 ( sa zicem 192.168.1.12 )

............ !
    Multumesc Mihai. Sa stii ca am incercat cu IP fix. La mine DM era 192.168.0.105 iar Alligatorul era 192.168.0.107.
    DM-ul deschide cardul ca ma uit pe el si este totul OK.
    Am incercat si cu Cccam 2011 luat de pe serverul oficial si era combinat cu Newcs 1.64 parca.
    Am configurat Alligatorul zic eu corect ca acolo este simplu. Cand scriam prostii in cccam.cfg Alligatorul spunea ca nu se poate cupla dar in rest dupa ce dau SAVE sta putin (probabil verifica) dupa care zice Now save si apare o fereastra mica unde apare portul corect (34000 sau ce port pun eu) in randul doi apare 0X000 si in randul trei apare Necunoscut daca imi aduc bine aminte ca acum sunt la serviciu si dupa 2 nopti nedormite nu stiu daca mai retin chiar bine ce scria pe acolo.
    O sa mai incerc cand ajung acasa si alte variante si daca nu merge schimb imaginea la Dm. Poate fi si asta o cauza.
    Last edited by afaco; 28-06-10 at 15:00.

Mentioned
    21 Post(s)

hmmm ! nu da optiuni de filtrare pe liniile F: !!! sa nu cumva sa le filtrezi de tot !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    hmmm ! nu da optiuni de filtrare pe liniile F: !!! sa nu cumva sa le filtrezi de tot !
    Am incercat si cu filtre si fara. Ajung acasa si mai incerc ca asa invat. Daca nu te lovesti de probleme nici nu inveti.

Standard RSP member potty's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cccam2.1.4+newcs..

la ce iti trebuie newcs? ai card local? ..daca ai sa stii ca nu functioneaza versiunea 2.1.4 cu newcs... 2.1.4 vede cardul in hop10!!!
    daca nu ai card pune cccam 2.0.11
    bafta

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Bună seara,
    Am o problemă de configurare "Server Setup"

Server Number: 1
    Server Connection: ON
    Protocol: CCcam
    Pathway: ETH0 (greyed)
    Mode: url
    URL: my.server.com (exemplu)
    User ID : mineid (exemplu)
    Parola: minepassword (exemplu)
    CCcam Port: 06000

Am incercat in schimbare toate porturile cum este indicat in cccam.cgf fişier: 06000, 17000, 8984, 8985, 8986, 8987, 8988, dar cand am apăsaţi pe "Save", spune ea intotdeauna "Connect Fail"
    Dacă am folosi "Network Setup" şi de a face "ping" server "my.server.com" spune-mi: Sent:3 Received:3 Lost:0. (0.00% loss).

Cineva mă poate ajuta rezolva problema?

Mulţumiri

Mentioned
    21 Post(s)

Portul implicit din CCcam.cfg este 12000 ! asa vine de pe download server !
    Evident ca tu poti configura serverul cu orice alt port si trebuie doar ca pe
    Alligator sa setezi aceeasi valoare !

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

dacă am incerca de mai multe ori spune "connect success" şi, uneori, "connect fail"
    Poate fi ca firmware-ul nu este stabil?
    Last edited by zildan; 28-06-10 at 21:51. Reason: R12

Mentioned
    21 Post(s)

dupa "connect success" ar trebui sa mearga ! asta cu conditia ca
    linia sa aiba cardurile dorite de tine ...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by diamonds View Post
    dacă am incerca de mai multe ori spune "connect success" şi, uneori, "connect fail"
    Poate fi ca firmware-ul nu este stabil?
    acum totul merge bine, dar Sky Italia continuă congela cu firmwarul 019.93_X

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by potty View Post
    la ce iti trebuie newcs? ai card local? ..daca ai sa stii ca nu functioneaza versiunea 2.1.4 cu newcs... 2.1.4 vede cardul in hop10!!!
    daca nu ai card pune cccam 2.0.11
    bafta
    Am card local de DOLCE. Cum am spus mai devreme vreau sa folosesc acest card pe cele 2 Alligatoare in sharing local de pe DM500. Daca spui ca 2.1.4 cu newcs nu merge o sa incerc alta varianta. Aseara nu am avut timp ca am ajuns tarziu. Azi sper sa am destul timp daca nu apare ceva neprevazut. O sa incerc sa-l fac sa mearga cu Cccam si dupa aia trebuie sa-l fac cu Newcs deoarece se pare ca Alligatorul nu merge bine pe NDS decat cu linie N. Multumesc pentru informatii. O sa incerc din nou azi cand ajung acasa.

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:56 ----------

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Ieri se pare ca aveam o mica varza in cap si am incurcat putin meniurile.
    Trebuie activat intai "Network service" (deasupra la "Com port" in meniul CAS) si dupa asta apar inca 2 linii in meniul "Network" unde se fac setarile pentru sharing. Daca nu apare meniul CAS si KEY dupa ce dai RED2320 atunci schimba softul asa cum zice ZILDAN
    Last edited by afaco; 29-06-10 at 11:03.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am gasit putin timp la ora asta. Am ras tot ce era instalat in DM500 si a ramas imaginea instalata simpla. Dupa asta am instalat de pe serverul Gemini Cccam 2011. Am facut setarile necesare in cccam.cfg, am facut setarile in Alligator si s-a facut lumina. Deci acum vad cu Alligatorul Dolce in sharing local de pe DM500. Problema este ca face freez la interval de 10-15 secunde. Acum ca l-am vazut mergand o sa testez mai multe variante de Cccam dupa care daca nu gasesc nici o varianta care sa mearga bine instalez ce trebuie ca sa folosesc linii N. Cred ca Cccam nu o sa functioneze bine dar mai fac niste teste ca sa bag bine la cap tot ce trebuie ca sa inteleg corect si sa nu mai fac incurcaturi. Cred ca incurcaturile mele erau legate de porturi. Dar mai vedem. Inca odata va multumesc pentru informatiile date de voi. In special mihaip si pacala68.
    A mers si chestia cu "http://192.168.1.12:16001 --- evident cu IP-ul lui dm500". Imi da aceleasi informatii ca si Cccam info.
    Daca puteti sa-mi dati informatiile despre linii N si setarile necesare mai concret ar fi bine. Oricum la cate informatii am strans le dau eu de cap pana la urma.

Page 45 of 67 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast