Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Pune un firmware "alternativ". Cel original nu are asa ceva
    Sau poate nu are activat Network (deasupra la com port) fara de care nu apar optiunile de sharing in urmatorul meniu (CAS). Parca la firm. original nici nu functioneaza Red 2320 daca imi aduc bine aminte.

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:53 ----------

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Eu zic asa :

- foloseste un IP fix pentru dm500 ( sa zicem 192.168.1.12 )

............ !
    Multumesc Mihai. Sa stii ca am incercat cu IP fix. La mine DM era 192.168.0.105 iar Alligatorul era 192.168.0.107.
    DM-ul deschide cardul ca ma uit pe el si este totul OK.
    Am incercat si cu Cccam 2011 luat de pe serverul oficial si era combinat cu Newcs 1.64 parca.
    Am configurat Alligatorul zic eu corect ca acolo este simplu. Cand scriam prostii in cccam.cfg Alligatorul spunea ca nu se poate cupla dar in rest dupa ce dau SAVE sta putin (probabil verifica) dupa care zice Now save si apare o fereastra mica unde apare portul corect (34000 sau ce port pun eu) in randul doi apare 0X000 si in randul trei apare Necunoscut daca imi aduc bine aminte ca acum sunt la serviciu si dupa 2 nopti nedormite nu stiu daca mai retin chiar bine ce scria pe acolo.
    O sa mai incerc cand ajung acasa si alte variante si daca nu merge schimb imaginea la Dm. Poate fi si asta o cauza.
    Last edited by afaco; 28-06-10 at 15:00.