Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut baieti. Am si eu o problema. Asa cum am scris mai inainte am un DM500 pe care vreau sa pun o cartela DOLCE in sharing local (prin swich) pentru 2 Alligatori. Am luat toate informatiile date de voi, am citit toate linkurile date de voi plus multe altele care se refera la ce am eu nevoie. La momentul asta situatia este asa:
    Am inceput sa pricep ce si cum e cu liniile astea de sharing si cam ce face fiecare comanda scrisa in ele. Ce comenzi sunt strict necesare si ce comenzi sunt optionale. La DM500 cu diferite setari ale cccam.cfg si ale newcs.xml am deschis fara probleme cartela DOLCE pe DM. Se deschide cu cccam, se deschide si cu newcs dar nu reusesc sa o vad in sharing cu Alligatorul. In Cccam Info apare cartela ca pusa in sharing, apare providerul dar nu vad nici un client si bineinteles nici un client online. Nu vad nici la server nimic cu o singura exceptie cand am vazut la server un server care avea nr. cartele 0. Probabil era alligatorul cuplat in acel moment care nu avea nici o cartela in el si nici nu avea cum sa dea asa ceva sau era serverul din DM dar nu punea la dispozitie cartela. Alligatorul cand fac setarile la el de cele mai multe ori vede ca se cupleaza cu ceva dar afisaza portul (corect), 0x000 si nedisponibil parca. Problema este ca la DM daca pun cartela in newcs, aceasta merge corect pe DM dar nu o vad mai departe si se blocheaza Cccam Info si nu mai pot citi nimic si nici sa-l mai scot de pe ecran. DM-ul merge in continuare pe programul respectiv fara sa mai pot face nimic la el. Singura rezolvare este scosul din priza.
    Cred ca e ceva incorect in cccam.cfg sau in newcs.xml sau in amandoua. Mentionez ca am instalat pe DM imaginea urmatoare
    Gemini_4.70_DM500_Maxvar_CCcam_2.1.4_via__2.6_vali_II_franch__By_Borsalino_06.02.2010
    si am instalat de pe serverul Gemini si Serverul Borsalino cccam info, newcs cfg, tux comander, etc. imaginea are in ea Cccam 2.1.4 & NewCS 1.67.
    Daca aveti ceva idei ar fi de mult ajutor. Sau daca poate cineva sa-mi trimita cele 2 fisiere cccam.cfg si newcs.xml sau ce trebuie scris in ele. Eu am incercat toate variantele date de voi si combinatii ale acestora dar se pare ca gresesc undeva si nu imi dau seama deocamdata unde. Am incercat si cu Cccam 2011 & Newcs 1.64 parca si tot ala a fost rezultatul. Deci cred ca gresesc undeva si nu m-am prins inca unde.
    Multumesc anticipat pentru informatiile care vor veni de la voi sa ma ajute sa rezolv problema.
    Last edited by afaco; 28-06-10 at 14:12.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu zic asa :

- foloseste un IP fix pentru dm500 ( sa zicem 192.168.1.12 )
    - foloseste cccam 2.0.11 ca este evident mai stabil in relatia cu Alligatorul
    - descrie ( friends ) F: alli1 pas1 si F: alli2 pas2 in cccam.cfg
    - verifica ca dm500 deschide cardul
    - configureaza Alligatoarele cu IP serverului nume pass port
    - conecteaza ... daca accepta conexiunea este OK !

NU folosi pluginul cccam.info ... mult mai simplu si suficient de eficace poti
    obtine informatiile necesare de pe PC asa :

http://192.168.1.12:16001 --- evident cu IP-ul lui dm500

eu am facut asta cu un card AKTA si a mers dintr-un foc ...fara surprize !

P.S. de pe site-ul oficial ( http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/index.php ) poti
    descarca imaginea originala Gemini 4.70 maxvar .... si pe buton albastru poti
    descarca de pe serverul oficial orice combinatie cccam+newcs ! poate-i mai sigur asa !
    Last edited by MihaiP; 28-06-10 at 14:28.