Quote Originally Posted by durulet View Post
Am si eu un Optibox Panthera si dupa o saptamana de cautari nu am aflat cum as putea sa vad si eu cele 2 posturi. Momentan apar cu scrambled. Daca ma ajuta cineva sa pot urmari aceste 2 posturi de pe 19.2 grade as fi recunoscator. Am citit tot ce ati scris aici, insa nu am inteles nici un sfert din limbajul vostru codificat. Emu., linii etc. Ce trebuie sa fac ca sa pot urmari cele 2 programe. Programele FTA evident ca merg, dar pe mine ma intereseaza aceste doua posturi tv. Daca ma ajuta cineva punctual si explicit as fi recunoscator. Deasemenea as vrea sa imi explice cineva ce e cu cccam si cum se foloseste si la ce? Pe mine ma intereseaza sa pot urmari posturile codate in special de pe astra si pe hotbird, dar nu stiu daca este cineva dispus sa ma ajute ....
Eu am citit 2 luni despre dream inainte sa am curajul sa pun o intrebare.
Este gresit sa intri pe un forum si sa ceri simplu: "vreau"

zici ca vorbim codificat.. ia-le pe fiecare in parte vezi ce inseamna ... pregateste-ti recul ca atunci cand ceri o linie sa si mearga.

Poftim iti dau eu o linie... si imediat o sa-mi spui ca nu merge .. si ma bati la cap ... (fara suparare)
emu... linii... etc nu e greu sa dai google si sa cauti.
Daca tot te-ai logat pe acest forum vezi si functia search!

Ne-am "unit" aici ca sa ne ajutam , nu ca sa te ajutam...

cauta un pic ... spune-ne ce ai cautat si-ti mai dam cate un link, cate un ajutor sau explicatii, pana inveti.

http://sateliti.info/archive/index.php/t-4666.html

Succes