Quote Originally Posted by zmeura View Post
Tot nu inteleg cine va pus pe voi sa cumparati receptorul asta.

Hmmm,voi de unde ati tras concluzia ca merge cccam brici cu o linie?Mai ales pe NDS?Dar ca merge ca server?
Daca cei care au cumparat VU+ vor avea probleme pe viitor cu noile versiuni de ccam vor trebui sa vina aici pe forum sa faca scandal ca cei care au scris despre el sunt de vina?Pe cei cu Ipbox,Kathrein sau Qbox nu i-am vazut sa se planga ca le merge cccam doar client sau ca au freeze pe NDS (daca habar nu aveti va mai spun eu inca odata ca NDS face multe probleme in share cu orice receptor ar fi,mai ales daca nu ai cardul "aproape",daca ai o linie si aia proasta....).
Am mai scris: la bani putini receptor prost.
Eu daca nu stiu sa tricotez nu ma apuc de asa ceva si nici nu imi cumpar andrele,probabil asa ar trebui sa faca si altii in unele domenii.

@zildan in locul tau nu ma legam la cap,vei iesi din asta scuipat,in purul stil romanesc.
Eu de aici am tras concluzia ca Alligatorul merita achizitionat:

13 octombrie 2009
- se misca senzational ! atit datorita procesorului de exceptie cat si excelentei conlucrari aplicatie - nucleu Linux
- suportul de sharing cccam 2.0.11 chiar merge ! si merge bine
- aplicatia este perfecta ! beneficiind de anul de punere la punct de pe 7750/8750

02 decembrie 2009
- merg cardurile Conax ( Focus ), Via ( TVR, AKTA) , Crypto ( UPC ) , Drecrypt
- CCCam client la un server 2.1.2 merge bine dar ... doar la Hop=1 si 2 !

12 decembrie 2009
Pe 28e nu am testat dar pe 13se Sky IT a mers bine ! la fel ca incubus ! card bun ...vizionare fara incidente ! asta-i regula .... un card Dolce merge in sharing perfect !
Si nu ma asteptam sa mearga brici cu o singura linie, nici DM-ul merge asa, doar ca nici cu 1 freeze la fiecare 7 secunde nu se poate considera ca merge acceptabil.

In fine, eu nu mai am acest aparat si nici nu voi mai scrie in acest thread. Poate actualii posesori vor avea parte de softuri mai competente decat cele aparute pana in prezent.