-
Standard RSP member
clonare linii
Problema majora acum la el a ramas clonarea liniilor (se vede laTotal Count),merge bine pana ajunge la 5000 de ex daca este setat la maxim)apoi pa trebuie restart din spate .Poate totusi ne aude cineva si se va rezolva si problema asta.Apropo chiar toti ati vandut Aligatoarele de nu mai zice nimeni nimic?
-
Banned
aligator
pai daaa... asteptam sa le faca bine si poate revenim;
-
Standard RSP member
Eu nu l-am vandut si nici nu il vand prea curand. Daca se rezolva blocarea de la cartela DOLCE pentru mine este suficient. Pe terestru merge bine, pe Dolce merge bine (facand abstractie de blocarea deja vestita), pe HD este super deci ce imi mai trebuie. Ca aparat imi place foarte mult si cum arata si cum functioneaza. Inainte de el am avut un Optibox 7750HD care avea acelasi meniu decat ca nu era pe linux.
-
Standard RSP member
Prioritatea liniilor
Inca o chestie observata azi ,(chiar daca vad ca pe multi nu ii intereseaza sharingul pe Aligator),si poate unii stiu asta deja,dar daca setezi prioritatea 1 la fiecare linie de cccam, merge mult mai bine.Probat 3 ore si merge bine chiar si pe skyIT cu mici freezuri.(Sper sa nu fie chestie de moment).
-
Banned
a murit aligatorul?
pana si ultimul sustinator (valisatelit) si-a luat dm800 
deci nu mai sunt entuziasti? cade in dizgratie produsul?
-
Eu nu sunt posesorul acestui receptor, insa nu stiu de ce sau speriat toti ca nu e mai bun, vad pe alte forumuri straine ca suport pentru el inca apare. Oricum din cate am citit aici se astepta de la el mult mai mult decat ce poate el.
-
sunt multi care vor si cartofi prajiti sa faca receptorul
oricum raportul calitate pret este ok
poate ca in viitor se vor rezolva multe