Cind ascult pt canale de NDS fac si eu freez....Singur emu care a fost ok cu NDS a fost mbox.A putut sa iei si de la hope 2 fara probleme.La restul de emu daca nu ai cartele de NDS la hope 1 merge cu freeze.
Dislikes: 0
am hop 1 si totusi degeaba....poti sa explici fenomenul???
dar asa ca ptr incepatori....please...
si tot asa ca pentru incepatori ...cum se face ca crocodilul nu are telnet???
adica ce poate sta in spatele unei asemenea optiuni din partea fabricantului???
multumesc
Asta cu NDS si hope 2 este valabil pt emu cccam,incubuscamd,mgcamd.Acuma asta emu care foloseste alligator care am inteles ca este facut special pt el nu pot sa dau un sfat pt ca nu stiu citi mult au lucrat la asta si daca este o versiuna beta care au lansat-o ca sa vinde pe aparatul mai usor.In al doila intrebare raspuns este foarte simpla,in mod normal daca are linux are si telnet si ftp. Dar posibil firma nu activeze pe telnet pt ca vrea sa ascunde ceva.Daca vorbesti cu @zildan poate sa te ajuta el...![]()
vad ca au aparut noutati pe SOFTCAM NEWS:
voua va merg cheile? o fii de la mine? mie nu-mi merg
Am incercat sa vad ce spun turcii despre alligator... si dupa cum mi-am putut da seama, ei nu par a fi atat de suparati ca noi, chiar daca problemele sunt aceleasi, din ceea ce scriu ei (cat mi-a permis google) nici nu par a fi atat de disperati...
Si ei asteapta noi versiuni software si culmea chiar asteapta rezolvarea vestitei probleme a sunetului...
eu cred ca-l dau azi si am 2 optiuni: 1 dm800 secc hand ca atat imi permit sau un koala... inca oscilez!
este o scula f buna (chiar daca il vand imi pare rau deja de el...), pacat de softul care se lasa inca asteptat - si din cate zice otheitis s-ar putea sa nici nu avem E2 pe el curand... acum ca mai bunghesc si eu prin sateliti parca as vrea sa am E2 in cateva saptamani nu luni
membrii nesoftisti
au suparat rau
membrii de legatura
cu membrii softisti
rezultat :
userii cauta singuri pe membrii softisti
- uite si a 3 : o klona DM800 ( cauta un forum unde @marcell a spus cum se cumpara ieftin )
- koala va putea fi curind la nivelul IpBox91 ( Cuberevo 250HD ) care are deja o imagine originara stabila si o implementare Enigma2 bunicica
- Nici Koala nici IpBox 91 nu vor avea Cccam ( procesorul este acelasi Sh40 )
eu pot sa rid de gluma asta , tu ?!
Stie cineva,membri de softisti se citesc forumul asta....10 zile nu au dat nimic noua pt_ca asteptam cu nerabdare un soft mai bun.
---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Poate dupa KOALA o sa vine si rindul lui ALIGATOR,sau lucreaza la E2 de acea intirzie softul.![]()