Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 33 of 67 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 481 to 495 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

by OPTIBOX

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Alligator nu este mort.......

Din contra poti sa il folosesti pentru multe lucruri, de exemplu.....

ca sa distreze sotia la plaza cind tu agati alte femei.....

Sau daca esti din tara.....

in loc de calul poti sa folosesti pe alligator si sa mergi la teren sa lucrezi....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

@otheitis frate incearca sa pui poze pe la offtopic la sectiunea de profil , aici posteaza la obiect si nu mai fa misto de altii cu acest aparat
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member valisat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sperante

Aici cam are dreptate Horatyu,ar trebui totusi sa fim un pic mai seriosi si sa revenim la normal poate totusi nu e totul pierdut, nu cred ca stie nimeni dintre noi exact ce au asiatici de gand cu el in continuare.Speranta moare ultima.Cred ca thread ul a luat-o pe un drum gresit.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Foarte tare

@otheitis
    Misto pozele, ne mai destindem un pic.
    Ontopic: I s-a mai intamplat cuiva ce mi s-a intamplat mie la punctele 2 si 3 ?(vezi pagina din spate)

Mentioned
    0 Post(s)

Eu am pus pe pozele ca sa distram putin si sa fie oprit asta clima de razboi....Din pacat Koala o sa are mai bun suces fata de aligator.Se intimpla asta....Si alte receptoare au avut aceas noroc ca alligator de exemplu dm100s,ipbox 91 etc.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member cristian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default @nme

esti singurul se pare care are problemele astea... dar sa stii ca am patit si eu cu una din versiunile vechi...solutia a fost sa-i dau factory reset si soft pus din nou....

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

stai linistit ca stim si de gluma... incearca sa nu ne demolezi de tot moralul....
    am o intrebare ptr tine ... de ce face freez-uri pe Sky it,sky de si sky great britain???..aaaa si te total tv??
    in rest se pare ca merge bine chiar....daca ai "cartela".....chiar si in hop 4....

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

intrebarea cu freez-urile era ptr Otheitis desigur

Mentioned
    0 Post(s)

Cind ascult pt canale de NDS fac si eu freez....Singur emu care a fost ok cu NDS a fost mbox.A putut sa iei si de la hope 2 fara probleme.La restul de emu daca nu ai cartele de NDS la hope 1 merge cu freeze.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Mentioned
    0 Post(s)

Default @otheitis

am hop 1 si totusi degeaba....poti sa explici fenomenul???
    dar asa ca ptr incepatori....please...
    si tot asa ca pentru incepatori ...cum se face ca crocodilul nu are telnet???
    adica ce poate sta in spatele unei asemenea optiuni din partea fabricantului???
    multumesc

Mentioned
    0 Post(s)

Asta cu NDS si hope 2 este valabil pt emu cccam,incubuscamd,mgcamd.Acuma asta emu care foloseste alligator care am inteles ca este facut special pt el nu pot sa dau un sfat pt ca nu stiu citi mult au lucrat la asta si daca este o versiuna beta care au lansat-o ca sa vinde pe aparatul mai usor.In al doila intrebare raspuns este foarte simpla,in mod normal daca are linux are si telnet si ftp. Dar posibil firma nu activeze pe telnet pt ca vrea sa ascunde ceva.Daca vorbesti cu @zildan poate sa te ajuta el...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Softcam news:

vad ca au aparut noutati pe SOFTCAM NEWS:

voua va merg cheile? o fii de la mine? mie nu-mi merg

Mentioned
    0 Post(s)

Default @

Am incercat sa vad ce spun turcii despre alligator... si dupa cum mi-am putut da seama, ei nu par a fi atat de suparati ca noi, chiar daca problemele sunt aceleasi, din ceea ce scriu ei (cat mi-a permis google) nici nu par a fi atat de disperati...
    Si ei asteapta noi versiuni software si culmea chiar asteapta rezolvarea vestitei probleme a sunetului...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default alligator

eu cred ca-l dau azi si am 2 optiuni: 1 dm800 secc hand ca atat imi permit sau un koala... inca oscilez!

este o scula f buna (chiar daca il vand imi pare rau deja de el...), pacat de softul care se lasa inca asteptat - si din cate zice otheitis s-ar putea sa nici nu avem E2 pe el curand... acum ca mai bunghesc si eu prin sateliti parca as vrea sa am E2 in cateva saptamani nu luni

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default soft uitat

Stie cineva,membri de softisti se citesc forumul asta....10 zile nu au dat nimic noua pt_ca asteptam cu nerabdare un soft mai bun.

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

Poate dupa KOALA o sa vine si rindul lui ALIGATOR,sau lucreaza la E2 de acea intirzie softul.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

membrii nesoftisti
    au suparat rau
    membrii de legatura
    cu membrii softisti
    rezultat :
    userii cauta singuri pe membrii softisti

Quote Originally Posted by cristimate View Post
    ....am 2 optiuni: 1 dm800 secc hand ca atat imi permit sau un koala... inca oscilez!
    - uite si a 3 : o klona DM800 ( cauta un forum unde @marcell a spus cum se cumpara ieftin )
    - koala va putea fi curind la nivelul IpBox91 ( Cuberevo 250HD ) care are deja o imagine originara stabila si o implementare Enigma2 bunicica
    - Nici Koala nici IpBox 91 nu vor avea Cccam ( procesorul este acelasi Sh40 )
    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    ...este o scula f buna .....
    eu pot sa rid de gluma asta , tu ?!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default scula e BUNA

imaginea e buna spre f buna (dupa ce am reglat putin lnb-ul aveam la tot pe jiji 100 quality), are hdmi, schimba repede canalele si cu 5 linii bune si f bune vezi corect cam tot ce e pe sateliti: am avut eu acces pt test la aceste 5 linii si pe bune daca-ti mai trebuia ceva (costa 100 euro pe 15 luni - nu stiu cat de seriosi sunt tipii da decat sa dai 10 euro pe luna pe un focussat mai bine dai 7 si iti dadeau aia 10 linii care cel putin de test erau beton)

singurul dezavantaj real SOFTUL care e in evolutie grea: sunet JIJI si server care nu se poate pune, inca;

ceea ce trebuie imbunatatit este clar: o discutie cu noi pe forum de la un insider care sa ne spuna viitorul... altfel produsul va cadea in dizgratie; daca aveam bani il tineam , asa cum am zis doream sa-mi mai iau oricum inca 1, un server dar acum n-am; si tre sa fac schimbul... daca rezolva bajetii cu softu voi reveni cu placere la el

Page 33 of 67 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast