Vad ca noile update-uri aduc numai lucruri "bune":
1. Nu mai pot sa accesez Server Setup din meniu, imi cere parola(nu merge 2320), desi liniile imi merg si si-au pastrat setarile.
2. Pe Astra nu mai merg multe canale(ex. Brava Hd nu mai are semnal, iar la altele am semnal fluctuant, adica 0-100 si nu pot vedea nimic, desi nu am schimbat nimic in configuratie, doar am facut update de soft).
3. Am scanat din nou tot Astra si mi-a gasit vreo 1800 de posturi pana l-am oprit sa mai scaneze. Observ ca face un update cand scaneaza si imi creste la nr. de Transp. in timp real(ajunsesem pe la 300 si ceva de Transp.), iar canalele erau gasite de 5-6 ori cel putin(adica imi dubla/tripla/etc. numarul de canale gasite).
4. Vad ca cei care scot versiuni noi nici macar nu se mai chinuie sa spuna ce probleme/buguri rezolva versiunea respectiva(vezi ultimul soft, versiunea 016.67). Oricum si pentru celelalte versiuni release log-urile sunt cel mult glume(fixed audio bug, really fixed audio bug etc.)
5. La mai mult de 4 luni de la lansare nu avem un manual bine pus la punct, care sa explice feature-urile detaliat astfel incat fiecare dintre noi sa inteleaga cu ce se mananca setarile. Ba din contra, se introduc optiuni noi in meniu pe care trebuie sa le ghicesti sau sa cauti sa iti dai seama ce inseamna(pe net, la alte receptoare etc.)
6. Nu inteleg de ce nu avem full acces pe receptor(pass si username pentru conectare la telnet) din moment ce platforma de baza e aceiasi ca la dreambox. In ultima instanta cine se pricepe se poate "juca" cu linuxul de pe el si poate aduce ceva imbunatatiri fara sa mai fie nevoie sa asteptam cu sufletul la gura rezolvarea problemelor din partea "softistilor". Adica macar sa putem beneficia de comunitatea si softul existent de pe platforme asemanatoare, nu sa fim blocati la ce ne mai "arunca" echipa de soft.
In concluzie: multe neplaceri care puteau fii evitate. Ma asteptam la mai mult de la acest receptor si am avut ceva rabdare cu el, urmarind cu mare interes ce probleme au si ceilalti, dar se pare ca totul merge intr-o directie complet gresita.
Toate bune.

Reply With Quote

.....