Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@otheitis m-a ajutat si pe mine sa inteleg cum pot folosi pe IpBox softuri alternative.
    Referitor la Alligator eu as fi multumit daca ar functiona perfect cu cartela DOLCE, cartela TVR, DVB-T si programele FTA de pe sateliti. Deocamdata nu ma prea intereseaza sharingul. Probleme sunt deocamdata destul de mari pe cartela DOLCE. Pentru restul sunt multumit.
    PS. Eu stiu ca se lucreaza la implementarea E2 pe Alligator. Deci rabdare ne mai trebuie. Sper sa nu dureze dezvoltarea softului ca la alte receptoare cunoscute dar parca suntem prea nerabdatori. Hai sa incercam sa lasam echipa de soft sa lucreze si sa ne rezumam la a comunica defectele softului si nevoile noastre deocamdata. Va trebui sa mai treaca ceva timp ca sa ne putem face o parere corecta despre acest receiver precum si despre posibilitatile lui actuale si viitoare.
    Last edited by afaco; 17-02-10 at 01:07.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default soft

deci sa concluzionam : softul nou probabil in 2 sapt;
    CCCam prioritatea 0 la soft (pe langa aia de sunet DIGI care ne-o dorim), E2 e prioritatea imediat urmatoare ; bun, mi se pare o dezvoltare fireasca; bine raman si alea de le-am zis, pvr, subtritrari... etc.

revenind la budisti... ar trebui sa facem o religie unitara sa ne luam toti concediu odata

eu de 2 zile stau pe antena 3 pe o linie de la un coleg pe CCCam 2.0.11 si "sa moara ce-am pe bloc" (ca stau la casa la tzara ) daca s-a blocat 1-2 secunde macar; merge beton, e adevarat pingul intre noi da 10-20ms de obicei; mai sare si in 140,150, mai da si un request timeout da merge beton;
    deci confirm si eu ca CCCam 2.0.11 e o solutie mai buna momentan;

vali deci confirm si eu!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Soft nou 16.60

A aparut un soft nou la "locul stiut" 16.60.
    Changes:
    Added Serbian OSD, Newcamd quick reconnect, and latin2 support in EPG. (and some other stuff...)
    Link

Standard RSP member valisat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default newcamd vs cccam

Astia repara Newcamd-ul la fiecare update ,dar newcamd chiar merge bine cand am avut linie de newcamd a mers o zi intreaga fara intreruperi(nu am vazut pe nimeni pe forum sa se planga de newcamd),ne dam cu capul de pereti cu cccam ul si probabil ca la urmatorul update o sa vedem iar ca tot Newcamd-ului ia mai facut ceva.Eu zic sa schimbam foaia sa ne plangem de newcamd poate or repara si cccamul.Au mai muncit saracii si in zile de sarbatoare!
    Last edited by valisat; 17-02-10 at 14:42.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sal

.....in urma unor teste cu un alt receptor am ramas pur si simplu uimit de cccam - MERGE IMPECABIL - si nu e linux ( a aparut un soft excelent pt. el ) , nu dau alte detalii pt. ca este o sectiune dedicata alligatorului , daca vreti informatii folositi mesajele private !(intrebati )
    Prietenul la nevoie se cunoaste !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Ca idee si atunci de ce ai scris in aceasta sectiune ?
    Puteai foarte bine sa scrii la sectiunea receptorului respectiv , sau deschideai un thread cu tipul receptorului si mai multe amanunte , in caz ca nu exista sectiune/thread pt. acel model de receptor