0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
@otheitis m-a ajutat si pe mine sa inteleg cum pot folosi pe IpBox softuri alternative.
Referitor la Alligator eu as fi multumit daca ar functiona perfect cu cartela DOLCE, cartela TVR, DVB-T si programele FTA de pe sateliti. Deocamdata nu ma prea intereseaza sharingul. Probleme sunt deocamdata destul de mari pe cartela DOLCE. Pentru restul sunt multumit.
PS. Eu stiu ca se lucreaza la implementarea E2 pe Alligator. Deci rabdare ne mai trebuie. Sper sa nu dureze dezvoltarea softului ca la alte receptoare cunoscute dar parca suntem prea nerabdatori. Hai sa incercam sa lasam echipa de soft sa lucreze si sa ne rezumam la a comunica defectele softului si nevoile noastre deocamdata. Va trebui sa mai treaca ceva timp ca sa ne putem face o parere corecta despre acest receiver precum si despre posibilitatile lui actuale si viitoare.
Last edited by afaco; 17-02-10 at 01:07.
-
-
Banned
-
Standard RSP member
Soft nou 16.60
A aparut un soft nou la "locul stiut" 16.60.
Changes:
Added Serbian OSD, Newcamd quick reconnect, and latin2 support in EPG. (and some other stuff...)
Link
-
-
Banned
-
Ca idee si atunci de ce ai scris in aceasta sectiune ?
Puteai foarte bine sa scrii la sectiunea receptorului respectiv , sau deschideai un thread cu tipul receptorului si mai multe amanunte , in caz ca nu exista sectiune/thread pt. acel model de receptor