Asa e bine ziua si softul! a aparut 16.47 la locul stiut.Fixed NewCamD bug;Added FAT 32 support;Dutch OSD and some other bug fixed
un
Dislikes: 0
ref sunet, confirm si eu pe jiji - aseara nu l-am auzit blocandu-se (eram si cam obosit de la atata zapada), azi s-a blocat odata pentru 3 sec (intr-un interval de 45 min), si-a reveni singur
asta seara stau muuuult mai mult pe un canal sa vad cum merge
o sa repar si eu luminozitatea azi
Asa e bine ziua si softul! a aparut 16.47 la locul stiut.Fixed NewCamD bug;Added FAT 32 support;Dutch OSD and some other bug fixed
un
S-a corectat problema cu caid-urile 1702 si 1810 ?
Hai sa ne ocupam putin si de subtitrarile care nu sunt transmise de televiziune automat (eu cam stau pe Discovery channels si ele au mai multe "limbi" pe care le afiseaza); Pot sa spun ca sunt MULT mai oki deact la prima versiune, chiar vad ca s-au lucrat la ele; totusi se mai pot imbunatati:
1. vad clar in versiunea asta noua o imbunatatire a lui , adica apare oki pe ecran si nu se mai incurca intre linii (cel putin nu pana acum - 15 min pe Discovery wolrd)
2. apar cam dupa 7-10 sec - dupa ce te-ai mutat pe canal - poate se poate imbunatati asta
3. sigur se poate rezolva ce spun: o anumita subtitrare trebuie sa aiba un timp maxim de afisare (cred ca 5 secunde); ceea ce se intampla acum este ca textul afisat ramane pe ecran pana este inlocuit de altul; adica de ex daca te uiti la un film si se afiseaza pe ecran un text "hai sa fugim" si aia incep sa fuga ... ramane pe ecran "hai sa fugim"... pana zic altceava si este inlocuit cu textul... "Am scapat!"-> e putin suparator cand vezi filme sau programe cu mai putina vorbarie subtritrata; nu prea ma pricep prea bine la programare dar tre sa-i dea un timp maxim de afisare la orice text (sper/cred ca-l transmite operatorul)
4. unerori (dar foarte rar) afiseaza doar jumatate de litere pe ambele randuri; e foarte rar... tre sa stai mai mult pe un canal si sa fii mereu atent.
cam atat; cu sunetul la jiji am pus acum pe antena 3 si nu mai mut cateva ore dar pana acum nu s-a mai blocat absolut de loc cat m-am tot plimbat eu... la antena 3 a numai vorbarie si deci imediat sesizez blocarea
teste placute -> asa imi place si mie: te bucuri de fiecare imbunatatire si daca ne pun zilnic un soft nou chiar ne tin in priza![]()
deci dupa 10 min jiji sunet blocat pt 5 sec - deblocat automat fara ch+/ch-
Last edited by cristimate; 09-02-10 at 22:51. Reason: jiji sunet blocat
deci un bug reparat care l-am observat acum: merge un flash care inainte nu mergea - l-am bagat in alligator, nu l-a vazut ...DDDAAARRR
i-am dat format, l-a formatat (primul bug reparat inainte nu formata corect) si apoi l-am putut folosi (am inregistrat pe el si redat) -> al doilea bug reparat
bravo! chiar e oki acum!
Aligatorul tot nu muste,nici ultima versiune nu a vindecat optiunea time sift,pvr despre care nu vorbeste nimeni.poate ca e asa bine pt toti posesorii al Aligatorului.Cu stima: un posesori al ALI.
Softul este buba astuia....nu este posibil ca la tot ce are in el sa aiba un soft atat de prost...
deconectarile dese...si celelalte arata ca nu poate controla ceea ce are ...
ramane speranta ca unul dintre softistii care fac programe ptr dm-urile 800 sa se aplece si peste sectiunile alligatorului...
daca un amarat de dm 500 este stabil..asta parca este o musca fara cap....trist dar asta este...
ca sa nu ne dam cu capul de pereti ramane sa vedem pe el programe hd free..
noroc ca incepe olimpiada... poate nemtii nu vor coda ARD si ZDF ambele HD care se vor lansa maine..
![]()
Last edited by sorin8m; 10-02-10 at 15:38. Reason: regula 12
@cristian ... nimeni nu se compara cu CCcam ! toti spera sa fie cat mai aproape ... selecteaza max up hops = 2 ... si va fi mai bine ! Evident o linie pe un server mai bun ... este si mai bine ! olimpiada ..si nu numai ea ... o poti vedea perfect cu un card TVR HD !
Adevarat,exact numai atit pt ca nu am inca nici o cartela numai nea Gigi cel bun,altceva nu prea pot sa spun,ca nu pot sa trec la sharing din cauza lipsei cartelei si nu stiu ca internetul meu este buna pt sharing?Dupa parerea mea e prea lenesi,de la vodafoane modemi tip flesi,sintem la marginea acoperiri la 3G.![]()
@szabo - Alligator nu poate fi server ! deci daca ai o cartela ea este de folosit local ... oricum nu cea de Gigi ! Viteza conexiunii nu este vitala ... ci "ping-ul" pana la server sa nu depaseasca 50 ms !!! si numarul de hopuri pana la cardul dorit sa fie <= 2 !!! astfel incat timpul de propagare ecm<= 0.5-1s !
ce treaba are cccam-ul??
in alligator este sau nu cccam ??
ca alligatorul nu stie ce sa faca cu el este alta treaba... cum am mai spus se comporta ca o musca fara cap...
softul trebuie construit incat sa-l puna la treaba fara rateuri ...
ce naiba??? un dm500 este mai bun ca alligatorul??....
numai daca ne uitam ce are in el ar trebui sa fie aproape sau peste dm 800...
daca gresesc va rog sa ma combateti... sunteti bineveniti....![]()
Oare toata lumea se uita la Jocurile de iarnă in HD?!? Nu se mai intampla nimic aici ? Daca s-au rezolvat toate problemele la Alligator pot sa-l comand?![]()
Florini ,daca esti undeva unde ai acces la programe hd terestre,daca vrei sa te uiti pe gigi fara probleme, sau daca ai ceva linii si vrei sa te enervezi toata ziua ,uitandu-te cum se chinuie CCcam ul sa comute intre linii, ti-l recomand cu mare placere poti sa dai comanda.
CCcam 2.1.3 si 2.1.4 fac probleme clientilor "alternativi".
Verificati ce versiune de cccam e pe serverul de pe care aveti linia!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
ceea ce a spus valisatelit este de bun simt....adica multi nervi si..asta este situatia in prezent...cat priveste situatia ccccam 212 213....ma indoiesc...ramane o chestie de studiat....
dar unde sunt parerile celor "consacrati" in domeniu si atat de laudative la adresa acestui produs ???
![]()