Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 20 of 67 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 286 to 300 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

@cristian

O sa vezi ca merita !

- fata de clona de dm500 ...cu care puteai sa te legi foarte bine in sharing ... acum ai acces si la canalele HD !
    - daca iei cardul de Dolce si-l bagi pur si simplu in Alligator ... o sa vezi ca merge ... si ca imaginea pe un TV LCD este mult mai buna !
    - la orice varsta ...mai poti invata ceva ! altfel ai muri de plictiseala ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stau in Valenii de Munte la 100Km spre Nord de Bucuresti si Alligatorul merge super bine pe terestru si asta cu o antena Alcad MX045 rotita spre polarizare verticala cam 50 grade ca sa ia si ProTv si TVR. Nivel 81 pe toate canalele si calitate 93 pe 54,59 si 85 pe canal 30. Calitate imagine foarte buna si sunetul nu face probleme. La cartela Dolce din cand in cand se intrerupe imaginea si sunetul, scrie codat dar isi revine in cateva secunde. Ce este interesant daca ma uit pe Discovery Science de exemplu si se blocheaza imaginea si sunetul titrarea merge in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Cam atat deocamdata.

Standard RSP member cristian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default @

stii... am antena satelit de 15 ani... de la analogic ...D2mac(imi este dor de scandinavi)...si pana in prezent....doar notiunea de vizionare prin sharing o buchisesc abia acum...
    ideea era daca alligatorul are sanse de dezvoltare ulterioara...
    oricum multumesc ptr incurajare....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Va salut pe tuturori membri al forumului.
    Am Aligatorul mai mult pe o luna am incercat toate versiune de soft de la vpl1503 pina in prezent.Azi am schimbat versiunea 15.65.la 16.09.La ultimul soft 16.09 nu-l gasesc emu.Am incercat la meniu-cas buton rosu 2320 nu-mi da emulatorul.Am incercat si dupa descrierea valisat,nimic.Am resetat de fabrica inca o incercare nimic.Sa instalezi inapoi softul vechi?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

La meniu CAS trebuie sa ai ultima linie tot CAS. Daca nu apasa rosu 2320 si apare. Intri in linia CAS si acolo vezi sa nu fie EMU pe OFF. La mine este OK cu ultima versiune.
    Daca nu merge pune din nou softul anterior si din nou ultimul soft. Trebuie sa mearga. Succes

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    S-a gasit cauza primara ! urmeaza rezolvarea ...deocamdata o solutie pompieristica :

- menu-cas-RED-2320 ... dezactivati meniul EMU !
    - toate abilitatile clientului CCCam ramin active !

astept ca si voi rezolvarea definitiva !
    Am dezactivat si eu EMU dar sunetul tot se intrerupe cu cardul DOLCE. Si in acelasi fel. Cam de o ora stau si ma uit. Pana acum s-a intrerupt de 2 ori. Prima data a revenit singur dupa cateva secunde iar a doua oara nu a mai revenit singur si a trebuit sa schimb canalul ca sa-si revina. Dupa mine nu are legatura cu EMU sau cel putin nu are legatura numai cu EMU. Si inca ceva. Pe masura ce trece timpul pana de sunet se manifesta mai des. Urmaresc in continuare sa vad daca se blocheaza si imaginea. Pana acum nu s-a blocat imaginea.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

In acest moment s-a blocat si imaginea ca de obicei. Mi-a scris pe ecran ca postul nu exista sau este codat si dupa cateva secunde a revenit singur la normal. Deci dupa parerea mea nu au legatura aceste pene cu EMU. Sunt provocate de altceva ce tine de soft sau chiar hardware.

Standard RSP member Crush's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare,

intimpin aceleasi probleme ca si afaco, desi am dezactivat EMU. Problemele sunt tot cu cartela Dolce, sunet, si pierderea semnalului.
    Intrebare: trebuie sa bag din nou liniile de la server la fiecare update? ca ma apuca dezarmarea pana bag liniile...

thx..
    VU+ DUO l SAMSUNG LE40B651 l WD TV LIVE l

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

DA se pare ca "remediul" a fost doar o impresie !

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Dupa 20 de ani!

Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Colegul nostru , @Afaco , demn de toata increderea, zice ca bine ! din pacate la Cluj nu am semnal DVB-T !

DA! Dupa 20 de ani! este si titlul unei carti, asa cum probabil multi stiu. Asa si eu ca si @cristian prin anii '89,90 omoram o antena de 2.6 m (am participat la fabricarea acestor antene din fibra de sticla, care se mai vad si astazi prin unele curti prin Bucuresti) pe recent aparutul (la vremea aceea) Astra 1A,1B si 1C, Kopernicus, italienii de la est cu tele5 si ulterior Hot bird-urile....Ce vremuri...Dar sa revenim in prezent. Deci dupa o pauza destul de lunga (niciodata nu e prea tarziu) focul pasiunii s-a reintetit si doresc in limita timpului disponibil sa fiu la curent cu noutatile in domeniu. Am pe lista de asteptare acest Aligator, sa vedem cand ajunge in top .Ideea este ca nu sunt chiar paralel cu ceea ce se discuta pe aici!
    Multumesc pentru informatiile puse la dispozitie pe acest forum si in special pe cele din acest thread.
    Sunt posesor de Digi de aprox. 4 ani!

Standard RSP member Crush's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default calitate semnal

Atentie la reglarea antenei. Alligatorul nu prea functioneaza cu nivel si semnal slab. Exista pierderea de sunet si imagine daca nivelul e sub 70% si calitatea e sub 60%. E curios, deoarece receptoare mult mai slabe, nu au nici o problema sa functioneze chiar si cu semnal mai slab.
    VU+ DUO l SAMSUNG LE40B651 l WD TV LIVE l

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Indicatoarele de nivel si calitate la receptoarele de satelit indica o valoare relativa. Aceasta valoare nu reprezinta o cifra absoluta in dbv sau alte unitati de masura si indicatoarele difera mult de la un receptor la altul si chiar la acelasi receptor pe diferite variante de soft. Singura metoda de masura corecta este cu aparate speciale sau prin comparatie cu alte receptoare in aceleasi conditii de receptie si pe aceeasi antena si LNB.
    In concluzie comparatia facuta mai sus nu este corecta si concludenta.
    Se poate ca un receptor care sub 70% nu mai merge sa fie mai bun ca altul care nu mai merge sub 30%. Se poate trage o concluzie comparand receptia pe transpondere care sunt la limita folosind aceeasi instalatie de receptie.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cccam

am avut azi linii de test de la acelasi provider...
    ce pot sa va spun ca eu personal am fost f multumit, schimba singur intre linii, se reconecta , le gasea si oki (am upgradat netul)... am ramas impresionat ce mai; mi le-au taiat aia cam repede, si am mai vazut ca dupa ce mi-au taiat aia liniile alligatorul s-a blocat: deci o eroare: cand nu mai vede nici un server care le vedea se blocheaza pur si simplu (am mai zis);

sa rezolvam si problema lui jiji... cu sunetul si ne ducem in "hauai"

am o intrebare: in cccam va merge dolce? am vazut ca bul...an...gii... au pus pe Even codul si pe Odd:000000... si invers; si cand comuta intre ele ai un timp de cateva milisecunde pana primesti codul si se blocheaza fff. putin;
    de asemenea pe linie aveam si jsc sports, si se tot bloca; am dezactivat EMU si totul mergea beton... mai trebuie lucrat la ABSAT, CYFRA si altele; problema relatata mai sus de mine ref JSC se mentine;

in rest f multumit de avansul cu CCCam. e pt incepatori ca mine, nu ca n-as fii invata de catd am scula sa folosesc si dm-ul... da cred ca mi-ar fi trebuit dublu

ref semnal, nu stiu ce sa zic, pe jiji am de obicei 64-65 semnal si 89-95 qulality si se vede bine; curiso ca pe alti sateliti am de obicei 67-68 si 100 q... o fii din reglaje antena?

update: deci cand "pierde" liniile se blocheaza... am avut aceasi furnizor de linii care s-a intrerupt cu valisatelit si amandoi a trebuit sa dam restart; lui i-am dat o linie care sa n-o am eu in receiver deci n-o sharuiam; eu le aveam pe ale mele, el o avea pe a lui;...
    Last edited by cristimate; 28-01-10 at 23:26. Reason: blocaj

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

La Jiji semnalul este mai slab si din cauza asta ai nivele mai mici. Vezi transponderul 11785 de la Jiji care are putere mare si pe el ai nivel foarte bun. Deci nivelele sunt diferite in functie de puterea de emisie a transponderelor si de acoperirea fiecarui satelit corespunzatoare Romaniei sau altor tari.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default jiji

da cineva imi spunea ca asta trebuia sa le am la 70 si 100

alti sateliti, merg 70 (pe S) cu 100% pe Q... poate s-ar putea regla mai bine

mihaip - stii cumva cand apare noua vers? ne-am obisnuit deja!

Page 20 of 67 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast