Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cccam

am avut azi linii de test de la acelasi provider...
    ce pot sa va spun ca eu personal am fost f multumit, schimba singur intre linii, se reconecta , le gasea si oki (am upgradat netul)... am ramas impresionat ce mai; mi le-au taiat aia cam repede, si am mai vazut ca dupa ce mi-au taiat aia liniile alligatorul s-a blocat: deci o eroare: cand nu mai vede nici un server care le vedea se blocheaza pur si simplu (am mai zis);

sa rezolvam si problema lui jiji... cu sunetul si ne ducem in "hauai"

am o intrebare: in cccam va merge dolce? am vazut ca bul...an...gii... au pus pe Even codul si pe Odd:000000... si invers; si cand comuta intre ele ai un timp de cateva milisecunde pana primesti codul si se blocheaza fff. putin;
    de asemenea pe linie aveam si jsc sports, si se tot bloca; am dezactivat EMU si totul mergea beton... mai trebuie lucrat la ABSAT, CYFRA si altele; problema relatata mai sus de mine ref JSC se mentine;

in rest f multumit de avansul cu CCCam. e pt incepatori ca mine, nu ca n-as fii invata de catd am scula sa folosesc si dm-ul... da cred ca mi-ar fi trebuit dublu

ref semnal, nu stiu ce sa zic, pe jiji am de obicei 64-65 semnal si 89-95 qulality si se vede bine; curiso ca pe alti sateliti am de obicei 67-68 si 100 q... o fii din reglaje antena?

update: deci cand "pierde" liniile se blocheaza... am avut aceasi furnizor de linii care s-a intrerupt cu valisatelit si amandoi a trebuit sa dam restart; lui i-am dat o linie care sa n-o am eu in receiver deci n-o sharuiam; eu le aveam pe ale mele, el o avea pe a lui;...
    Last edited by cristimate; 28-01-10 at 23:26. Reason: blocaj