@cristimate Nu, nu am mai avut satelit pana acum, sunt un incepator in domeniu. In rest receptorul mi se pare super ok, cu mici exceptii(suport software, mici buguri-vezi gigi, etc.). Eu merg acum pe Diseq 1.2(am un motor Optibox DM3800s conectat). Am setat cativa sateliti si am scanat posturile de pe fiecare in parte. Antena se muta acum singura daca schimb 2 posturi de pe 2 sateliti diferiti. Oricum fiind incepator nu prea stiam cum functioneaza chestia cu motorul. Eu am presupus ca se stabileste un punct de referinta si, curba polara fiind setata in regula, motorul muta antena automat pe satelitii pe care ii selectez eu din meniul receptorului. Se pare ca m-am inselat, necesitand gasirea manuala(mutand antena cu Move Coarse din meniul "Motor setup" din receptor) si salvarea fiecarui satelit in parte.
@Bamboo_ro Nu am testat partea de CCCam deoarece nu am nici un server la care sa ma conectez.
Din meniul EMU, daca dau Initialize imi activeaza toate key-urile? Sau doar pe cea care sunt eu pozitionat?