Voi avea un exemplar din versiunea comerciala vineri ! da ... de saptamina aceasta el este disponibil la www.digitalsatelit.ro si www.elstar.ro .
Dislikes: 0
Voi avea un exemplar din versiunea comerciala vineri ! da ... de saptamina aceasta el este disponibil la www.digitalsatelit.ro si www.elstar.ro .
Am la mine un Optibox Panthera si ma intereseaza cum activez acel submeniu pentru cccam sa incerc cum se misca cu o linie de pe serverul meu de cccam.
Multumesc!
Incearca asa : Menu-CAS-tasta rosie-2320
Panthera si ma intereseaza cum activez acel submeniu pentru cccam sa incerc cum se misca cu o linie de pe serverul meu de cccam.
Multumesc!
Salut la toata lumea ! Mihai te-as ruga daca poti fi mai exact :1.la ALLIGATOR OPTIBOX clientul CCCAM suporta mai mult de o linie ? se blocheaza cu mai multe ?
2.Comparativ cu opticum hd ts 9600 , alligatorul este mai bun pe client cccam ?
3. Cum activam menu secret de editare pt cccam la alligator optibox ?
Merci !
Pe platforma de test pe care am lucrat eu : Menu-CAS-tasta rosie-2320
asta atita pentru Panthera cat si pentru Alligator.
La aceasta versiune clientul de CCCAM este monoserver ! in meniu se pot declara mai multe servere si puteti comuta intre ele daca serverul ales nu va satisface. "Baietii" au in studiu problema simultaneitatii deschiderii serverelor !
Clientul este CCCAM compatibil inclusiv 2.1.3 ! si merge perfect stabil in hop 1 si 2 ! si binisor in hop 3 functie si de ecm time !
Mai bine merg Alligator si Panthera ! se vede clar ca sint din alta clasa ! la 9600 inca se fac puneri la punct !
Am gasit si meniul pentru "Server setup" aici am procedat in felul urmator
Server Number................1
Server Conection.......... ON
Protocol..................... CCcam2.0.11
Pathway .................... eth.0
Mode.......................... URL
URL........................... exemplu.no-ip.com
User ID...................... username (username din linia F )
Password .................. password (password din linia F )
Card info update......... ON
cccam Port ............... 12000
si cu toate astea nu vrea sa se conecteze apare "conect fail" unde gresesc?
tod1975 ai setat dhcp on ? si-a luat ip de la ruter ?
Esti sigur ca serverul este 2.0.11 ? poate ca-i 2.1.x ....
Card info update ...doar daca este cerut explicit !!!
Uneori trebuie repetata manevra de conectare ( apasa pe OK repetat 2-3 ori la interval de 2 secunde )
Verifica tipul serverului ( daca se poate ! ) http://server-dns:16001
Daca ai server local de ce nu te legi cu IP-ul ? este mai rapid !
Last edited by MihaiP; 09-12-09 at 07:58.