Quote Originally Posted by valisat View Post
Florini ,daca esti undeva unde ai acces la programe hd terestre,daca vrei sa te uiti pe gigi fara probleme, sau daca ai ceva linii si vrei sa te enervezi toata ziua ,uitandu-te cum se chinuie CCcam ul sa comute intre linii, ti-l recomand cu mare placere poti sa dai comanda.
Vali are inca dreptate, noi suntem posesori de alligator, scula e f buna insa softul lasa de dorit;
1. jiji merge, se mai blocheaza sunetul din cand in cand (cam de 2-3 ori /ora) uneori isi revine singur in cateva secunde, uneori trebuie ch+/ch- =>cel mai deranjant; nu cred ca e neaparat de la sunet cand se blocheaz parese ca si imagine are o fractiune de sec probleme
2. cccam - inca nu e stabil, daca ai vreo 5-6 linii bune vezi destul de bine anumite programe, nu si sky, nu stie sa comute bine intre ele...; da repet liniile tre sa fie BETON, alfel se cam incurca in ele... am avut eu si vedeam nordicii f misto
3. PVR nu merge sa-l programezi
4. desi e arhitectura dm800 (procesor) nu stie server
5. se mai blocheaz aleator, mai ales cand schimba intre linii sau mai cade netul...

s-au mai reparat din buguri, softuri ies des, dar inca 1+2 care se tot chinuie nu le da de cap de vreo 2 luni; eu sunt confident, DAR as astepta pana se rezolva 1+2; si tata asteapta , are si el o placinta dolce si vrea un receiver bun; l-am sfatuit sa rezolve 1+2 si apoi sa-l ia; si mie imi mai trebe unul dar imi trebe cu server deci va trebui sa merg pe dm500 sau 800 (un coleg formuist care are si-a luat deja dm500 si ma umileste - imi da linii ) )
are si chestii bune, stie viacces 2.6, deci poti vedea ART, JSC sports, chiar stabil (la fel ca jiji) , nu au dat inca tot, ar putea sa dea si akta si TVR ca la DM800, probabil la noua versiune;

vali ce probleme mai stii?