Vali are inca dreptate, noi suntem posesori de alligator, scula e f buna insa softul lasa de dorit;
1. jiji merge, se mai blocheaza sunetul din cand in cand (cam de 2-3 ori /ora) uneori isi revine singur in cateva secunde, uneori trebuie ch+/ch- =>cel mai deranjant; nu cred ca e neaparat de la sunet cand se blocheaz parese ca si imagine are o fractiune de sec probleme
2. cccam - inca nu e stabil, daca ai vreo 5-6 linii bune vezi destul de bine anumite programe, nu si sky, nu stie sa comute bine intre ele...; da repet liniile tre sa fie BETON, alfel se cam incurca in ele... am avut eu si vedeam nordicii f misto
3. PVR nu merge sa-l programezi
4. desi e arhitectura dm800 (procesor) nu stie server
5. se mai blocheaz aleator, mai ales cand schimba intre linii sau mai cade netul...
s-au mai reparat din buguri, softuri ies des, dar inca 1+2 care se tot chinuie nu le da de cap de vreo 2 luni; eu sunt confident, DAR as astepta pana se rezolva 1+2; si tata asteapta , are si el o placinta dolce si vrea un receiver bun; l-am sfatuit sa rezolve 1+2 si apoi sa-l ia; si mie imi mai trebe unul dar imi trebe cu server deci va trebui sa merg pe dm500 sau 800 (un coleg formuist care are si-a luat deja dm500 si ma umileste - imi da linii) )
are si chestii bune, stie viacces 2.6, deci poti vedea ART, JSC sports, chiar stabil (la fel ca jiji) , nu au dat inca tot, ar putea sa dea si akta si TVR ca la DM800, probabil la noua versiune;
vali ce probleme mai stii?

) )
Reply With Quote