Quote Originally Posted by satsky View Post
@ nu-mi vine sa cred ca vb . degeaba si n-o sa mai postez nimic pe forumul asta , daca vreti calitate si semnal in digital terestru tr. neaparat o antena ext . cu amplif cu zgomot cat mai mic si impedanta mare de intrare . Am postat ceva mai sus solutia pe care o folosesc cu antena teta si care merge impecabil de 3 ani de zile la mine ! dupa o asa antena poti sa pui si 50 m de cablu coaxial !
omule : am 50 m cablu coaxial din care unul prin pereti nu este de cea mai buna calitate ca atunci cand l-am tras nu m-am gandit ca va trebui sa imi pun semnal de satelit (si am luat unul mai oki dar nu lux); si asa din 50m de cablu am prima bucata de 20 de cablu bun exterior (de la LNB la rackul meu de comunicatie in casa); acolo am conector "I" (sau jonctiune cum vrei sa-i spui), merge cablul prin pereti vreo 20m (nu de cea mai buna calitate) pana la o priza si apoi iau conector "I", si apoi 10 m de cablu pana la receiver (ca am descoperit ca am in casa un cablu coax care e in scurt... ma rog la cate am tras e bine ca e DOAR UNUL)

deci intelegi problema? eu zic ca mi-am luat niste lucruri destul de bune de la peruvision... : ia zi-mi unde ar fii problema?
antenna prime focus 1,4 m Al montura polara
LNC twin flansa Invacom TWF- 031
Actuator 12”
Pozitioner V-BoxII