da , iti trebuie un router pentru sharing .
Dislikes: 0
da , iti trebuie un router pentru sharing .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nu iti trebuie viteza astronomica pentru sharing iar pentru router poti deschide un topic in sectiunea http://sateliti.info/forumdisplay.ph...tware-Hardware si sigur vei primi sfaturi foarte bune .
sa trecem ontopic in acest topic se discuta despre alte probleme
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@djczefre - mesajul tau este un pic confuz ! asa ca este foarte greu sa-ti dea cineva
un sfat cat timp nu poti descrie exact situatia ta ! Instalareau unui server Oscam este
un subiect foarte "tehnic" ... nu poti sa-l faci daca nu esti la inaltimea sa ! ori inveti ...
ori apelezi la altcineva ! daca vrei sa inveti ...te ajutam !
Da ,aveti dreptate, da problema e ca limba mea materna este alta limba si mi-e greu e sa ma exprim exact cum este realitatea,
cer scuze inca odata. Deci cine mi-a dat boxul a dat fara oscam, am artat cardul si mi-a artat cum se pune oscam , prin telnet!
Cind am intrebat, de share , mi-a zis nu se pote ca nu are suport nu stiu ce! Deci de acea am intrebat aici , vad ca voi aveti si
sinteti experti, si eu vreau neapart sa impart acest card la parint, dca cu acest box nu pot atunci trebe sa cumpar un alt box pt
server. Daca puteti sa ma ajutati va rog frumos sa fceti. In privat o sa va scriu daca este vreo veste buna!
Ori cum multumesc ca mi-ati raspuns, sa ne azum numa de bine ! o zi buna in continuare.!!
Pentru djczefre : citeste regulamentul forumului, nu mai da quote la postul anterior
Last edited by MihaiP; 26-02-11 at 13:22. Reason: Din nou , regula 12
Nu prea are logica ! incearca solutia lui @cristian ...cine stie ...