Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile optibox panthera

Am gasit intr-un final si cum se booteaza pe optibox panthera. Cum s-a zis si mai sus...se gaseste doc mai greu pentru panthera. Inca nu pot zice ca am facut o alegere proasta pentru ca totul functioneaza perfect. Se vad si HD-urile la perfectie. Pot zice ca deocamdata sunt multumit de el. Koala era mult mai scump si Panthera e la oferta la 599 la Opticum Systems in Bucuresti.
    Ca sa raspund la ce s-a zis mai sus, am vrut ceva mai ieftin si sa faca treaba. Pana acum am lucrat NUMAI cu Dreambox si pot spune ca e o scula super tare..insa..e prea scump. Si d-asta am trecut pe Optibox.

Multumesc de ajutor baieti...mai vorbim dupa ce mai descopar cate ceva nou..si cine - stie?? .. poate urmatorul este un Dreambox 800 HD

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Panthera este identic cu Alligator acesta din urma avand in plus tuner DVB-T. Documentatie gasesti. Citeste atent forumul.
    Last edited by afaco; 11-07-10 at 11:57.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default panthera

Cum pot rezolva problema cu blocajele in share? Este legat ca client la un DM500 si se blocheaza si deschide greu toate programele , sa fie de vina internetul? Insa pe dm500 merge perfect

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

daca ai mai pus un server intermediar ...asta se intampla ! ai adaugat un hop
    la fiecare card ... din pacate in ultimele 6 luni nu s-a prea umblat la performantele
    emulatorului si sharingului ... incearca sharing cu linii N: ... ( NewCamd 2.25 se
    pare ca merge bine )

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default optibox

cand ai timp sa ma inveti sa configurez newcamd ?
    imi da mari batai de cap...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Digi pe panthera

Salut,

Chiar nu exista nicio posibilitate sa fac sa mearga cardul Digi Tv in panthera?
    Daca stie cineva, sa imi scrie in privat. Am vazut ca era o posibilitate cu scoaterea a nu stiu ce cod din receptorul hunfay 1160. Alta posibilitate mai putni distructiva nu exista?

Multam

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default panthera

Dupa cum am auzit cartela digi merge numai la conserva sa din cauza,este clonata cu conserva lor.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry optibox panthera

Salut baieti !!

Am si eu 2 intrebari referitoare la Optibox Panthera asta.
    1. Care ar fi setarea la port config sa nu mai aiba blocaje?
    2. As vrea sa il leg la un monotor SAMSUNG P2330 care are intrare DVI si VGA. Insa Optiboxu are SCART si HDMI. Am luat un HDMI to DVI si nu merge. Acu as vrea sa incerc scart to vga...poate asa il pacalesc. Oare dvi to hdmi (cablu) sunt de mai multe feluri? L-am testat cablu si merge de la laptop la orice monitor. Iar optiboxu il pot conecta hdmi-hdmi la tv. Nu stiu ce sa fac....sugestii?

Multzam`!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costi4u View Post
    Cum pot rezolva problema cu blocajele in share? Este legat ca client la un DM500 si se blocheaza si deschide greu toate programele , sa fie de vina internetul? Insa pe dm500 merge perfect

Incearca sa pui cccam 2.0.11 pe serverul care furnizeaza linia. Eu nu mai am Panthera aia cu care m-am jucat, deoarece am schimbat-o cu o Koala, la care folosesc o astfel de linie, iar acum este totul OK. Pana sa fac asta si pe Koala aveam freeze-uri. Chiar sunt curios ...

ovex