0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
@mihaip
Stimabile....
un canal poate suporta mai multe sisteme de codare....vezi cazul de mai sus...daca ai avea bunul simt sa gandesti inainte de a da replica ai fi vazut ca nu vorbesc de 2 canale diferite ..ci de doua sisteme de codare diferite ptr acelasi canal....eu am subliniat ca atunci cand ai un sistem de decodare in hop 1 dracovenia asta de alligator nu trebuie sa caute hop 2 sau 3 decat daca dispare algorimul de decriptare din net....ori nu este cazul acesta exista in continuare (adica pe intelesul tau...decodeaza Canal + film Cyfra)..este chiar atat de greu de priceput???
dar vorba lui Otheitis vorba lunga saracia omului.... daca nu ai explicatia necesara pentru fenomenul "paranormal" respectiv mai bine asteapta sa vezi ce iti vor spune ochii oblici dupa anul nou budist....
apropo ... ai incercat vreodata sa vezi ce este cu softul asta care ne scoate peri albi , vreodata... sa-l studiezi....pacat ....
poti sa iei lectii de lunga durata de la d-l doctor Otheitis....iti vor prinde bine
Acesta pe langa reclama a participat la dezvoltarea unor softuri...
si acum ma duc sa vad meciul...ca am ratat primul gol al lui Milan...
-
Din ce am inteles eu daca vrei sa vezi pe un canal care este comun in doi platforme si este codat in doi sisteme, de exemplu NDS si Viacess si ai la hope 1 doi cartele una pt NDS si una Viacess care poate sa il decodeze si el pt inceput decodeze din cartela NDS iar asta pica din diverse motive emu nu alege pe viacess care este la hope unu ca sa continua sa decodeze dar prefera sa cauta alte cartele NDS care sunt la hope 2 sau trei si rezultatul este ca il decodeze cu pauze sau foarte incet.Am inteles corect?
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Membru de onoare
Mama da suparat esti!Arunca-l domnule pe geam poate asa reusesti sa pastrezi un calm in discutii,nu cred ca iti e dator nimeni sa-ti dea un soft pe tava.Pune softul original si gata,asa cum ti-a fost furnizat.Daca nu iti place marfa aveai o perioada de timp in care sa-l returnezi si sa primesti banii pe el.Nu cred ca vre-un magazin ofera suport pentru decodare cu chei sau sharing,daca o fac totusi risca foarte mult.
Sunt convins ca habar nu ai pe cine incerci sa tragi de urechi.
Eu daca ma duc la cel mai apropiat magazin (nu spun care sa nu cumva sa fiu luat de urechi sau mai stiu eu ce ) si cumpar un Echosmart se feresc ca dracu de tamaie sa spuna ceva de chei sau altceva.Imi ofera card de Akta sau Focus si gata.
-
-
In primul rind emu care foloseste nu este cccam nativ,este un emu ca incubus,mgacamd sau radar.Asa nici o data nu o sa functioneaza perfect ca cccam.Al doila evolutia lui o sa fie foarte incet...Ca sa dai seama la incubus a trecut un an pina sa scoate niste versiuni care sa lucreaza ca lumea iar mgcamd are o istoria foarte mare in spate dar si oameni ca sa il evolueze.Daca nu cotizeze ca sa se intereseze cineva de emu care are si nu dau voie la sursa lui spre diverse echipe foarte putine lucruri o sa fie rezolvate.In 2-3 luni o sa vezi spre care directia o sa merge lucruri.De exmplu la ipbox am vazut in 5 luni ca aparut E2 prost la inceput dar dupa timp s-a rezolvat pt ca cineva a fost interesant,la fel si cu emu....
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Standard RSP member
@ emu optibox Otheitis
Sa fie clar la ipbox implicarea ta a fost majora si rezultatul a fost pe masura...
Cat priveste dezvoltarea unul E2 ptr optibox (scula cu resurse hardware destul de bune) cred ca te-ar interesa dupa cum mi-am dat seama din modul tau de a actiona de-a lungul ultimului an... ca acest fapt ar depinde si de proprietar este clar, ramane doar ca cei interesati, in speta producatorul, sa ia masurile de rigoare...
-
Standard RSP member
@cristian
Daca nu poti avea rabdare sa evolueze Alligatorul iti pot da la un pret rezonabil zic eu un IpBox 9000 cu 2 tunere (DVB-S2 si DVB-T) in stare perfecta, cu garantie 2 ani si ai un receptor deja ajuns la o anumita maturitate care la aceasta ora are mai multe posibilitati decat Alligatorul. Toata stima pentru @otheitis.
-
Standard RSP member
@otheitis m-a ajutat si pe mine sa inteleg cum pot folosi pe IpBox softuri alternative.
Referitor la Alligator eu as fi multumit daca ar functiona perfect cu cartela DOLCE, cartela TVR, DVB-T si programele FTA de pe sateliti. Deocamdata nu ma prea intereseaza sharingul. Probleme sunt deocamdata destul de mari pe cartela DOLCE. Pentru restul sunt multumit.
PS. Eu stiu ca se lucreaza la implementarea E2 pe Alligator. Deci rabdare ne mai trebuie. Sper sa nu dureze dezvoltarea softului ca la alte receptoare cunoscute dar parca suntem prea nerabdatori. Hai sa incercam sa lasam echipa de soft sa lucreze si sa ne rezumam la a comunica defectele softului si nevoile noastre deocamdata. Va trebui sa mai treaca ceva timp ca sa ne putem face o parere corecta despre acest receiver precum si despre posibilitatile lui actuale si viitoare.
Last edited by afaco; 17-02-10 at 01:07.
-
-
Banned
-
Standard RSP member
Soft nou 16.60
A aparut un soft nou la "locul stiut" 16.60.
Changes:
Added Serbian OSD, Newcamd quick reconnect, and latin2 support in EPG. (and some other stuff...)
Link
-
-
Banned
-
Ca idee si atunci de ce ai scris in aceasta sectiune ?
Puteai foarte bine sa scrii la sectiunea receptorului respectiv , sau deschideai un thread cu tipul receptorului si mai multe amanunte , in caz ca nu exista sectiune/thread pt. acel model de receptor
-
Standard RSP member