Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 27 of 67 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 391 to 405 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default N2

In momentan se pot cei care sint codate in n2,turcii si cei care transmite fta,gigi pina mai are timp ci-ca o luna,daca cumper cartela focus dolce functioneaza.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default pueril

salutare. e prima mea postare aici. zilele astea mi-am luat un opti panthera si card tvr. inafara de jiji si normal tvr ce mai poate decoda? scuze pentru aceasta intrebare dar........cred ca toti ati trecut prin faza asta. de incepatori. o zi buna .

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Stabilitate decriptare in sharing !

Pentru a elimina legendele , si ca o confirmare a celor scrise de prietenul nostru @valisat ... am facut urmatorul test :

- am folosit MgCamd 1.35 pe urmatoarele receptoare : IPBOX 910, Optibox Koala si Dreambox DM800 conectate in sharing , alternativ , la doua servere situate in aceeasi locatie , unul de tip CCcam 2.1.3 si celalalt 2.0.11
    - pe toate cele trei receptoare dupa 15-20 minute au aparut "freeze"-uri daca am fost conectat la CCcam2.1.3
    - pe DM800 conectat la CCcam 2.0.11 dupa 3 ore ... totul era normal ! lin si fara nici o defectune ! pe Koala si IPBOX si Alligator a mers in mod evident mult mai stabil aproape comparabil cu DM800.

Concluzia este ca desi implementarile de client CCcam ( Alligator , Mgacamd ) reusesc sa se conecteze la servere din categoria CCcam 2.1.x ... ele nu sint total compatibile ( si nici nu cred c-au promis vreodata asta ... pot spera ! ) si deci pentru siguranta si confortul vizionarii cautati sa aveti linii pe un server CCcam 2.0.11 !!! Probema dupa cum vedeti este generala ... atit MgCamd ( chiar si varinata de la Dreambox ) cat si incubus ( IPBOX ) au probleme de stabilitate ... deocamdata nu exista alta optiune .. server 2.0.11 !

Standard RSP member otheitis's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

o sa vine in curind furtuna din partea de receptoare care foloseste CPU sh4...
    Mai multe nu pot sa spun ca project este secret ca sa nu avem aceas figuri ca la mbox....

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default google translate please

Traduce cineva va rog, ca eu sunt in ceata........
    Last edited by zildan; 15-02-10 at 16:47. Reason: R12

Mentioned
    0 Post(s)

ai rabdare si o sa vezi...

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Merge server de cccam pana la versiunea 2.1.2 pe clientii alternativi.
    Cel putin asa e pe Incubus si Mgcamd.
    Versiunile CCcam peste 2.1.2 trimit "balarii" dupa 10 - 15 minute si dau afara cu clientul alternativ.
    Last edited by zildan; 15-02-10 at 16:48. Reason: litere lipsa
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default o intrebare!

INTREBARI: Am un card DIGI N3, sa presupunem ca cunosc RSA si BK si doresc sa vad pachetul Digi pe Alligator, se poate?
    Dar fara RSA si BK se poate?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Bombe !

Quote Originally Posted by otheitis View Post
    o sa vine in curind furtuna din partea de receptoare care foloseste CPU sh4...
    Mai multe nu pot sa spun ca project este secret ca sa nu avem aceas figuri ca la mbox....

Cu atatea "bombe" care stau sa bubuie cred ca reteta este clara !.
    Trebuie sa avem 2 receptore, unul SH4 si unul Mips, in felul acesta nu o sa fim gelosi pe vecinu si beneficiem de avantajele care le ofera fiecare in parte.

Oricum trebe si la nevasta televizor separat !

IPBOX 900 HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, gigablue800HD, Vu+Duo2

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default soft nou...cand :) ?

hai sa ne concentram aici pe Alligator si fratii lui si sa-i lasam pe altii sa-si bata capul de ce anume o sa mai scoata in viitorul lor apropiat

pana una alta la mine in dormitor doarme un crocodil

Q: mihiap cand mai apare o noua vers? mai stii ceva? jsp sports le duc dorul ... se vor mai aranja in alligator?

Standard RSP member cristian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default vox populi vox dei...

In general cand o somitate ca Otheitis spune ceva despre un anume gen de receivere trebuie bagat in seama neaparat data fiind experienta sa...
    Dorinta noastra ar fi in primul rand sharingul deoarece este unicul mod oarecum legal de a vedea ceea ce dorim pe diversi sateliti si asta inseamna stabilitate a liniilor aflate in hop 1, 2, 3....etc
    Spun asta deoarece este anormal , de exemplu, cazul Eurosport hd pe Hot Bird, sa ia linia aflata in hop 3 (nds Sky It) care este mai instabila si nu linia aflata in hop 1(seca 2 Cyfra +)...
    Decodarea cu chei ar trebui sa ne lase rece intrucat majoritatea clara a cumparatorilor doreste rezolvarea sharingului (care ne duce la exasperare) altfel cumparam cutiute minune... la un pret derizoriu...
    Revenind la Otheitis discutam cu Valisat daca este de bine sau nu ceea ce criptat ne transmite acesta... iar pana apare noul soft va invit sa dicutam pe aceasta tema....a "furtunii"..

Mentioned
    0 Post(s)

Ca sa nu are receptorul asta aceas soarta care au avut si alte receptoare trebuie sa cotizeze unde trebuie si impreuna cu anumite informatii din partea lui producator poate sa beneficieze de un viitor stralucitor....Restul este ca sa facem trafic la forum.
    Cu 1 sau 2 programer si fara beta testers aveti mult de asteptat pina sa ajunge la o versiuna stabila de firmware.La ipbox a luat 2 ani ca sa ajungem unde trebuie iar cu E2 cam in jur de un an fara sa fie construit receptor la aceas CPU cu dream.Asa la OPTIBOX care foloseste pe aceas cpu cu dream treaba este mult mai usoara....Adica in 5-6 luni daca nu apare E2 inseamna ca nu o sa aveti nici o data o sansa de E2 din partea lui.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default pai mihaip -> transmite mesajul

oki bun, si ce putem noi sa facem? sunt sigur ca aici s-ar gasi vreo 5-6 beta testeri care sa testeze 2-3/ore pe zi scula... ideea ar fi ca ei sa bage banu si sa faca softu'

presupun ca tu stii unde trebuie bagat banu, mihaip poate transmite mesajul (ca stie calea) si noi putem testa zilnic ce anume s-a dezvoltat in ziua ce a trecut;

altfel sa discutam de ce face mbox sau qbox e fara interes; e ca si cum vii pe forumul audi si spui ca bmw a facut o masina mai buna...

mihaip - poti sa-mi dai mie zilnic sa testez, nu glumesc...; pentru 3 luni pot face asta zilnic ...

Mentioned
    0 Post(s)

Noi din pacat nu putem sa facem nimic!Optibox trebuie sa hotareste ce face cu asta project.

AB IPBOX 9000HD

DVB/S2-CABLE TUNER

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Vom avea o saptamina de pauza ! din pacate in Coreea se serbeaza Anul nou Budhist ! nici iarba nu creste ...
    Subiectul central este evident inbunatatirea clientului CCcam ...si se sapa la asta ! rabdare !
    @cristian ... pai cum crezi ca poate alege el intre ESP (cyfra+) si ESP (sky it) ?? asta alegi tu din telecomanda ... sint doua canale diferite ...doi provideri diferiti ! Alligatorul poate incerca alt server conectat daca canalul nu se decodeaza pe cel curent !

Page 27 of 67 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast