Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 10 of 67 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 994

Thread: OPTIBOX Alligator

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Am intrat in Factory Value,dar nu am vrut sa resetez-am vru sa revin-am apasat pe Cancel-nu pe OK-si totus mi sa resetat la Factory value ?!?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default in concluzie pana acum .......

......pana acum ma declar dezamagit in mare parte de acest alligator , in afara de partea de terstru totul are bug-uri , nu merge nicidecum bine pe cccam , am testat pe el un diablo wi-fi care nu avea nici un freez de ex pe dolce si cand ii activam server-ul lui de cccam incepea sa freezeze !(folosind acelasi server de share!)
    Concluzia o trageti singuri !
    Poate atunci cand o sa accepte mai multe linii cccam si o sa comute singur intre ele o sa faca ceva !
    Numai vorbesc de partea de EMU care blocheaza imaginea te miri cand , numai zic de audio care dispare in aceleasi conditii !

Echipa de soft ori se pune pe treaba ori ne-au pacalit de 10 mil ! asa ca de sarbatori !

PS : mai puneam 2 mil si-mi luam DREAMBOX 800 HD si gata !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Stai linistit ca la 12 mil. tot te tepuiai cu DM 800HD , in primul rand la acest pret era 100% CLONA si apoi stateai cu frica unui eminent atac
    Asa mai ai rabdare , nu poti compara un receiver ( DM 800HD ) care are un suport software ( mai multe echipe de programatori ) foarte bogat , cu un receiver care NU ARE NICI 1 LUNA DE CAND A APARUT OFICIAL ( cate echipe de programatori lucreaza in prezent pt. aceste noi modele iesite ? )
    In schimb te vei bucura foarte tare la anul cand se va implementa E2-ul pe el si poti face cam tot ce poti face cu un DM 800HD ( chiar si clona )
    Asta din cauza ca se/sa incercat adaptarea diferitelor plug-inuri la un soft propietar si nu la un soft enigma , fiindca altfel stateau lucrurile in al 2-lea caz
    Principalul este deocamdata ca ai un receiver care din cate am citit are acelas tip de procesor ca un DM 800HD , cumparat la 50-60% din pretul unui DM si cu o implementare de 5-10% in prezent , insa pe viitor...........
    Oricum stai linistit fiindca si la inceputurile receiverelor DM , nu a existat suportul din ziua de azi asa peste noapte , a trebuit sa treaca 1-2 ani cel putin pt. a ajunge la o maturitate software

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default raspuns

@mario08 - ceea ce spui tu stiu demult dinainte de a-l cumpara dar adu-ti aminte ca au mai aparut si alte rec . linux la care s-a implementat enigma dar............. de instabilitate ai auzit ?
    Iti dai seama ce echipa de soft au daca da rateuri pana si audio ....etc ?
    Parerea mea e ca ar trebui sa lasam visele si entuziasmul si sa vedem realitatea !
    Tu vorbesti din citite eu vorbesc din experimentate tata !

Deocamdata cel mai bine la share se descurca dreambox si gata , restul inca e istorie !

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Si acum ce ar trebui sa faca cei care au acest receptor sa astepte 1, 2 ani ....am mari sperante ca poate in anul ce vine sa fie cel putin ca un DM 800HD ...dar nu prea cred...

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare!

M a tentat si pe mine acest receiver.. dar fix de asta m am temut.. soft pe masura si cat vom astepta.. nu uitati ca pt UFS 910 mult a durat si tot nu stie server cccam, si a fost printre primele rec uri hd...

eu astept pana la 1 feb, daca iese dm500 HD, si daca stie server cccam cu peste 35 linii il cumpar.
    daca nu, iau ipbox 91hd, si tin dm500 pe veci ca server. pc nu ma coafeza ca face zgomot.

Merry X-mas!
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Domnilor fiti realisti , DM 800HD intr-adevar este ce este la ora actuala datorita suportului software acumulat de-a lungul aniilor
    Oricum nu va obliga nimeni sa cumparati "x" sau "y" model si chiar si asa personal detest aceasta firma prin simplu motiv ca a facut ce a facut cu DM 500S la vremea respectiva ( dupa ce ca sau "tepuit" cu asa zisele "originale" , le-au mai si "murit" pe deasupra dupa atac , halal firma nu am ce zice )
    Culmea este ca si la a 3-ia gen. ( DM 500HD ) ei tot nu au rezolvat prb. disiparii de caldura , stiind de la primele DM 500S
    Nici DM 800HD nu sta prea stralucit ( pe langa prb. disiparii de caldura ) , continua sa existe inca mari "tepe" cu "a fii sau a nu fii original" si pe partea de multimedia avand lagune

Concluzia : O clona de DM 500S ca server si daca doriti si un receiver HD , aveti de unde alege cele care stiu de client de sharing si mai bunicel pe partea de multimedia
    Asa veti aveea si un castig in plus legat de receptia/vizionarea pe 2 tv-uri/lcd-uri ( 1 pt. voi si 1 sotiei/copii )

Oricum nici un model ( chiar si cele de la DM ) nu va vor multumi 99% pe toti

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu zic sa nu dramatizati situatia ! receptorul este in ca in copilaria firmware ! pe un server bun cu C+Nordic in hop=2 ...mi-a mers 6 ore far sughitzuri !!! de fapt asta am si scris ...server bun vizionare lina ! acolo unde sughita IPBOX ...sughita si Alligator ...ce=i drept DM800 mergea ..acceptabil ! Eu zic ca echipa de soft este foarte activa si cu ritmul de o versiune la doua saptamini ..precis rezolva problema curand !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

E asa sant unii dintre noi , daca au 2-3 esecuri gata se dau batuti si dramatizeaza produsul
    Sa nu uitam ca cei mai vechi cu ani de experienta in spate cam acelas lucru scriau/spuneau si despre dm-uri in primele lunii de la aparitie si totusi vedem cu toti ce amploare a luat suportul software pt. aceste receivere
    Deci cu "rabdare si tutun"..........., spune o vorba din popor

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Optibox ALLIGATOR = NEXT 2000 HD DOBRATECH LINUX ?

First I find your forum very interesting.

As french computersatfreak, I would like to know if the Optibox ALLIGATOR is a clon model of NEXT 2000 HD DOBRATECH or vice-versa ?

Could you put your beta-firmwares and use-explanations online ?

The DOBRATECH english manual is from november 25th, and its from ALLIGATOR, which date ?
    Here is the official link :
    http://www.digium.net/?sayfa=urun&is...2000_DOBRATECH
    and the new firmwares :
    http://www.nextdestek.com/next2000-HD-Dobratech.html
    and discussions :
    http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=557991
    http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=52758
    I read today that they bring out a fast E2-image soon...
    Information : The DOBRATECH model comes out in France/Europe in january 15 th for 330 Euro = expensive !
    official reseller Mr. ERSIN :
    http://myworld.ebay.com/ersin_electr...:X:CEM:DE:1181
    thanks for responding, I use google translator to understand roumanian language !
    PS : How could I buy a Optibox ALLIGATOR for a good price to FRANCE ?

In primul rand mi se pare un forum dvs. foarte interesant.

Aşa cum computersatfreak franceză, aş dori să ştiu dacă ALLIGATOR Optibox este un model clon of Next 2000 HD DOBRATECH sau vice-versa?

Puteţi pune beta-vă şi de a folosi firmware-on-line explicaţii?

DOBRATECH engleză manuală este de la 25 noiembrie, şi ei de la ALLIGATOR, care data?
    Aici este link-ul oficial:
    http://www.digium.net/?sayfa=urun&is...2000_DOBRATECH
    , precum şi firmware nou:
    http://www.nextdestek.com/next2000-HD-Dobratech.html
    şi discuţii:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=557991
    http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=52758
    Am citit azi că acestea aduc un E2 rapid-imaginea in curand ...
    Informaţii: Modelul DOBRATECH iese in Franţa / Europa in luna ianuarie al 15-lea pentru 330 de Euro = scump!
    reseller oficial Dl Ersin:
    http://myworld.ebay.com/ersin_electr...:X:CEM:DE:1181
    Vă mulţumim pentru a răspunde, I folos traducator Google pentru a inţelege limba romana!
    PS: Cum as putea cumpara o ALLIGATOR Optibox pentru un pret bun pentru Franţa?

Mentioned
    21 Post(s)

Yes ! seems to be the same thing ! is the old case witch I have on the test platform ! but the new mainboard is a litle different ... Alligator price in Romania ... 250 euro ! How soon will have a E2 version ? ... this I dont know but there are rumors ... "the guys" are working on it !

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Question old and new mainboards ?

Do you mean that the mainboard of NEXT 2000 HD DOBRATECH is the old / first one
    and its of the Optibox ALLIGATOR the new one ?
    Can you be more precise ? What would you recommand me ?
    Can you give shop-links for me ?
    Can we have contacts with the guys who are working on the firmware-evolution ?
    thanks

Mentioned
    21 Post(s)

Yes ! the new mainboard is those of Alligator ! there is some small differences between the two mainboards so the software from Alligator will not run correctly on Next ! probably the two softwares will be prety similar ... when Alligator changed the case and mainboard ...the graphical interface changed but the basic actions where the same !
    The shop is www.digitalsatelit.ro ! for the rest ... NOT directly !

Mentioned
    21 Post(s)

Fiti cu ochii pe http://www.sat-support.org/ ! probabil maine apare o noua versiune !

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

Ce ar aduce nou aceasta versiune? Ultima n-a adus nicio imbunatatire.

Page 10 of 67 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast