Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 32

Thread: Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se mai..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se m

Pe un alt forum cand un amic de al meu a intrat cu alt user ,fiind la mine am primit avertisment pentru dublu cont,iar daca am intrat cu proxy la fel mi sa trimis alt avertisment pentru logare cu proxy si folosire de double acount de unde am dedus ca chiar daca intru cu proxy tot i-mi vede IP-ul real;aici nu e la fel?

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

proxy nu vede ip-ul real. noi nu putem interzice sa se mai intre prin proxy, doarece toti membri care au net de la rcs-rds, sunt nevoiti sa foloseasca proxy pentru a intra pe forum.

problema lui spaniolul era legata de johnny nu stiu cat, din cate imi aduc aminte. il deranja ca vindea receptoare cu patch pe teritoriul lui

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by Snow View Post
    proxy nu vede ip-ul real. noi nu putem interzice sa se mai intre prin proxy, doarece toti membri care au net de la rcs-rds, sunt nevoiti sa foloseasca proxy pentru a intra pe forum.
    -----------
    un proxy setat ca lumea vede ipul real mai studiaza

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu sta nimeni sa vaneze "vrajitoare".Nu suntem aici ca sa vanam pe altii ca au clone sau ca vand la preturi mari,scopul forumului este altul.
    Daca cineva e prins cu clona se aplica regulamentul,dar nu sta nimeni sa purice fiecare user si ip-urile ca e imposibil.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Forumul nu incurajeaza bisnita insa nici n-o sa fiexeze un monopol asupra preturilor. Pe langa asta fiecare forum cu regulamentul lui. Nu stiam ca s-a facut o constitutie a forumurilor.
    Daca vi se pare ca nu se aplica regulamentul, atunci va multumim pentru aducerea la cunostinta si va asiguram ca vom face tot posibilul sa se aplice cat mai mult. N-ar fi rau sa recititi regula 12 deoarece se va aplica si acolo. Forumul este setat automat la ca 5 avertismente sa dea ban pe o perioada de cateva zile.

O sa ne facem timp sa verificam si userii care au clone. Aici se va aplica regula 10. Mai exact se vor bana atat useri cat si clonele lor.

Cu stima!

RSP Team

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Snow View Post

problema lui spaniolul era legata de johnny nu stiu cat, din cate imi aduc aminte. il deranja ca vindea receptoare cu patch pe teritoriul lui
    Quote Originally Posted by Einstein View Post
    ... unii au inclinatii masochiste si fac totul sa le dovedeasca... Nu ii vanam daca nu sar calul!
    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Nu sta nimeni sa vaneze "vrajitoare".Nu suntem aici ca sa vanam pe altii ca au clone sau ca vand la preturi mari,scopul forumului este altul.
    Daca cineva e prins cu clona se aplica regulamentul,dar nu sta nimeni sa purice fiecare user si ip-urile ca e imposibil.

Alora! sa facem putina lumina!!! da eu sunt:Spaniolul-Instalatorul-Tutankamon...NU POT AVEA O CLONA deoarece nick-name-ul meu real Spaniolul nu EXISTA!!! iar instalatorul este un nik fictiv pe care lau pus adminii forumului stergandul pe cel real-Spaniolul la cererea mea!!,atunci intervine urmatoarea dilema: cum poti avea o clona atata timp cat nu ai o CLONA la nick-name-ul cu care te-ai inscris? cam dificil nu? sa raspund si pentru...proxy...nu folosesc niciodata intru pe diverse IP-uri deoarece am diferite conturi de net in Italia asa ca...nu ma folosesc sa intru prin usa din dos cu proxy,revenind ontopic!!
    Cum demonstrati voi ca eu sunt o clona atata timp cat nick-name-ul Spaniolul nu exista iar instalatorul este unul fictiv? iar incepem vanatoarea de vrajitoare? atata timp cat RESPECT REGULAMENTUL sunt un user normal ce nu are CLONA si merit respect pentru asta nu cum zice @Savin ca sunt clona,dovedeste te rog SAVINE ca sunt o clona a lui Spaniolul....care nu EXISTA sau o clona a lui INSTALATORUL care este un nick fictiv!!

Mii de multumiri tuturor-din Milano-Italy,SPANIOLUL!!
    Last edited by tutankamon; 16-09-09 at 13:54.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by tutankamon View Post
    .....instalatorul este un nik fictiv pe care lau pus adminii forumului stergandul pe cel real-Spaniolul la cererea mea........
    nick-ul Spaniolul nu a fost sters la cererea ta. din cate stiu eu nu este proprietate personala. posturile nick-ului spaniolul au intrat in posesia forumului in urma unor .....n-are rost sa le numesc. cum pe forum nu se baneaza in sine userul ci persoana respectiva, iti multumim ca ne-ai spus cu adevarat cine esti, de altfel se pare ca am facut rost si de o dovada care arata cine esti.