Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 32

Thread: Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se mai..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se mai..

Salut, am si eu o intrebare : regulamentul se mai respecta ? mai exista ? se aplica numai unora si altora nu ? Ma refer la : '' 10. Nu sunt admise clonele! Cei ce isi vor face mai mult de un username vor primi ban! '' Observatia mea : am observat ca unul din useri ( posibil sa fie mai multi ) , de cand e forumul si a facut mai multe nick uri , mai respectam regulamentul ? sau nu ? bafta .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se m

Postati userul si clona aici...!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Re: Intrebare: Regulamentul , mai e valabil ? se m

salut, din raspuns , inteleg ca se cunoaste cine e . multumesc frumos .
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Si as adauga eu; forumul incurajeaza bisnita? Adica se cumpara de la magazin cu un pret si se da aici pe forum cu un pret mai mare? Chiar si cu 3 lei mai mult.

http://sateliti.info/showthread.php?t=13340

http://www.dk-sat.ro/index.php?l=ro&...c=&p=0&fid=68&

Iar in privinta userului care are clone pe acest forum se stie dar nu se aplica si in cazul lui:
    spaniolul - instalatorul - andres - tutankamon.
    Nu am nimic cu Alex, dar daca savin nu are curaj l-am ajutat eu. Probabil mai sunt si alte clone.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

referitor la bisnita iti(va)spun scurt,e treaba fiecaruia ce vinde si cu cat si la fel e treaba fiecaruia daca cumpara sau nu fie ca e in cunostinta de cauza sau nu(referitor la pret)atata timp cat nu profita de acest forum(gen magazin online sau mai stiu eu cum)si nu incalca regulamentul NU VAD CARE E PROBLEMA

ps.sta cineva sa calculeze pretul la fiecare produs din sute de magazine,nu cred,asta e treaba celui ce cumpara nu a mea si a colegilor mei

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

La shop asta e,nu putem noi judeca cine la ce pret vinde un produs,e relatia directa dintre vanzator si cumparator.Nu e nici o regula care sa reglementeze asta si nici nu imi doresc asa ceva,nu pot judeca eu preturile puse de useri la unele produse,normal oricine vrea sa cumpere trebuie sa se informeze inainte.Eu unul asa fac.
    Referitor la clone e clar ce si cum,dar nu se poate demonstra concret.Aici cred ca a mai functionat (pentru a nu stiu cata oara) regula aceea de bun simt fata de cineva cunoscut,dar eu unul sunt pesimist si ma astept sa se termine ca de obicei,pentru ca devine deja un stereotip.Pacat totusi.

PS: Userul spaniolul nu exista,instalatorul este unul fictiv iar intre andres si tutankamon se poate face o legatura doar bazata pe banuieli.Cam greu sa moderezi pe baza unor banuieli.
    :

Standard RSP member garyman's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

de ce pe banuieli ? adminul nu poate vedea ip-ul userului ??? la un amarat de forum pe care il aveam eu acum ceva timp se vedea ....
    pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Si as adauga eu; forumul incurajeaza bisnita? Adica se cumpara de la magazin cu un pret si se da aici pe forum cu un pret mai mare? Chiar si cu 3 lei mai mult.

http://sateliti.info/showthread.php?t=13340

http://www.dk-sat.ro/index.php?l=ro&...c=&p=0&fid=68&

Iar in privinta userului care are clone pe acest forum se stie dar nu se aplica si in cazul lui:
    spaniolul - instalatorul - andres - tutankamon.
    Nu am nimic cu Alex, dar daca savin nu are curaj l-am ajutat eu. Probabil mai sunt si alte clone.
    pai acum un an un 771 costa mai mult chiar la dk-sat
    si poate userul l-a cumparat la un alt pret de la un magazin care a facut pe intermediarul
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Da Horatiu...si eu eram mai tanar cu un an. Eu am semnalat doar 2 aspecte. Daca se va schimba ceva sau nu asta nu mai conteaza. Cert e ca regulamentul se aplica si nu prea. Si ca rubrica shop ar trebui sa isi modifice in bine regulamentul. Orice marfa isi pierde din valoare pe masura ce trece timpul. Doar vinul devine mai bun odata cu trecerea anilor.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

@zappa,tu nu ai auzit de vorba aia?
    Nu e prost ala care cere,e prost ala care da!!!
    Ar trebui sa ne inspiram cu totii din ea!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

La shop nu e bine ca moderatorii sa "cantareasca" preturile.Nu ne putem compara cu un forum de pc-uri unde e evidenta scaderea de preturi,eu nu pot sa-i spun unuia care vrea sa vanda un DM500 original sa-l vanda sub pretul unui receptor DM 500 clona,nou.Si cred ca ar mai fi exemple,daca un user are un DM800 cumparat acum 3 luni la pret de 2000 ron si vrea sa-l dea la 1800 nu stiu cum ar trebui sa procedez,ca sunt magazine care il dau mai ieftin la ora asta.La pc-uri e clar ca nu mai vinzi un sistem cumparat acum 3 luni la o diferenta de doar 200 ron,chiar daca in magazine poate sa mai fie la acel pret.Sunt mai multe aspecte care mi-ar lua pagini intregi si chiar nu are rost sa acordam atata importanta acelei sectiuni.Moderatorii nu trebuie sa devina judecatori,trebuie doar sa aplice regulamentul iar prea multe reguli ingradesc si libertatea celor corecti.
    Despre clone doar atat: daca stie sa folosesti un proxy te lupti cu morile de vant.Cine nu are ce face treaba lui,dupa cateva ore sau zile oricum se face curat si gata.
    Nu mai puneti la suflet,cel mai important e ca informatia sa circule (atat cat putem sa o facem fara sa ne gaseasca altii care deabea asteapta,bube in cap).Fara barfe,smenuri,susanele,glume idioate,etc.Scurt,la subiect,incercand sa-l ajutati pe cel aflat in necunostinta si atat.Bafta sa avem.
    :