-
Standard RSP member
Re: HDTV on PC - Playere, Codecuri, etc - Sfaturi si Discutii
Mersi XVanish , si eu sunt multumit de 8600, asa cum am spus Ati a fost dar cel putin deocamdata nu mai este la nivelul de top in care se aflau.
Sunt absolut convins ca multi importatori si aici specific, nu numai aceia de la noi , apeleaza la numeroasele firme din China cu preturi extrem de scazute pentru a avea beneficii mari pe termen scurt.Asa ca ai mare dreptate cand spui ca vor mai fi numeroase probleme de acest gen sau poate chiar mai rau de atat.Eu vorbesc despre China in cunostiinta de cauza, am vorbit cu diversi producatori si ca un exemplu iti pot face un mouse pentru 25 centi, care la suprafata arata identic sau pe aproape cu unul care costa 1 euro, doar in momentul in care il instalezi pe un calculator ai sa vezi diferenta.Asta e politica lor de la haine pana la televizoare.Calitate iti ofera in functie de pretul cu care esti de acord sa il platesti pentru produsul respectiv.
Ma intreb oare cati dintr voi stiti cat costa cu adevarat un DM500 in China ?
65$
Asa ca spune-ti si voi cum justifica unele firme de la noi adaosul pe care il practica si sa nu mai vorbim de calitatea produsului care e clar inferioara produsului pe care il platesti.
Din pacate prea multe fake-uri in general.