Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 14 of 14

Thread: Antena 1,8 metri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

Default Re: Antena 1,8 metri

@xvanish
    pentru ce vrei tu ,receptie multifeed- cea mai alegere ar fi offsetul de 1,85m. Si antena din anunt ar fi interesanta ca e o antena de ucraina,dar cum ultimele antene de ucraina au fost importate in urma cu vreo12 ani sa fii sigur ca nu mai e ceea ce a fost.Chiar daca e din aluminiu roluit. Si mai pune la socoteala ca omul o are demontata si nu poti sa ii faci o proba .

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Antena 1,8 metri

Quote Originally Posted by claudiu View Post
    @xvanish
    pentru ce vrei tu ,receptie multifeed- cea mai alegere ar fi offsetul de 1,85m. Si antena din anunt ar fi interesanta ca e o antena de ucraina,dar cum ultimele antene de ucraina au fost importate in urma cu vreo12 ani sa fii sigur ca nu mai e ceea ce a fost.Chiar daca e din aluminiu roluit. Si mai pune la socoteala ca omul o are demontata si nu poti sa ii faci o proba .
    Merci pentru sfat... oricum pentru moment am lasat-o balta... am alte treburi pe cap dar e bine de stiut...

Merci!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu te-ar interesa asta?

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

aia postata de @wega e lovita in partea stanga jos si nu stiu zau daca e ok...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    aia postata de @wega e lovita in partea stanga jos si nu stiu zau daca e ok...
    Imediat dupa ce am vazut poza am avut si eu impresia asta , dar tot m am uitat si nu sunt asa sigur daca nu e doar o iluzie in poza , eu am una identica si e sanatoasa rau ,nu prea cred ca se strica repede la ce grosime are aluminiu , asta e motivul pt care am postat si propietarul comenteaza ca e super ok antena( acum omu vrea sa scape de ea nu stii cat e de adevarat dar astea sunt vorbele lui) , parerea mea e ca merita sa o vezi, te uiti cu atentie si daca e lovita renunti.
    Acum sa fim realisti e adevarat ca nu prea stie oricine cum sa se poarte cu o antena, si nu stii cine si in ce conditii a dat o jos.
    Bafta oricum !

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Cool Re: Antena 1,8 metri

Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    Nu te-ar interesa asta?
    Ce sa zic... am reusit sa vad 2 poze din cele postate de tine... as prefera sa nu am chiar atat de muncit pe ea

@sky: chiar nu m-am uitat inca la ele... bine ca mi-ai zis, o sa ma ocup maine de antene ca azi... vezi tu cei p-aici...

E bine oricum... ma gandeam ca nu o sa am sanse se gasesc dar uite ca incet incet... oricum 8 mil nu dau pe una nici sa ma tau!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!