Results 1 to 8 of 8

Thread: intrare HDMI la lcd samsung

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member inocentul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default intrare HDMI la lcd samsung

dupa mai multe verificari,am constatat ca tv lcd samsung hdready nu mai primeste semnal pe mufa hdmi de la ipbox910(a functionat tot timpul pe hdmi,iar dupa un restart la ipbox,tv-ul nu a mai primit semnal pe mufa).acum functioneaza pe component,problema este 100%din tv(care a iesit din garantie pt ca il am de 3 ani), intrucit am verificat cu un alt tv lcd si ipbox-ul scoate semnal pe hdmi.
    stie cineva ce ar putea fi ?sau vreun cod de service cu care sa se poata vedea daca am intrare in hdmi?
    multumesc anticipat.
    VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: intrare HDMI la lcd samsung

patesc si eu la fel, la mine isi revine dupa ce inchid si redeschid televizorul de cateva ori. receptorul e dm 800.
    banuiesc ori cablul ori televizorul. cu ipboxul inca n-am avut aceasta problema

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai degraba de la receptoare cred,nu cred sa fie de la cablu sau tv dar nu e exclus insa pana acum nu sa plans nimeni de asa ceva folosind cu totul alta aparatura decat receptoare satelit.eu am folosit cablurii si de calitate si aiurea am folosit si tv in toate modurile,numa la bucatarie nu l am bagat si n am observat anomali deci cred ca totusi de la receptoare

santeti doua pers care acuzati simtome asemanatoare folosind amandoi receptoare satelit

Standard RSP member inocentul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

din receptor nu este sigur si nici din cablu pt ca le-am probat separat pe un alt lcd cu hdmi si merge perfect.
    defectul este la samsung,nu simte semnal pe hdmi.poate exista vreo combinatie de taste de pe telecomanda televizorului care sa dezactiveze intrarea hdmi ?
    VuSolo 4K/DM500hd a8p modat kit Ridax/1,9m Al+Gibertini1,25m Al+1,0mAl triax+diseq10x1,Sony 49XH 9505

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

parca citisem undeva ca unele televizoare nu fac nu stiu ce contact

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Poate te ajuta asta : http://www.riddledtv.com/forums/sams...rptv-t291.html
    Dar cred ca cel mai bine ar fii sa dai un search google : menu service tv-lcd samsung "si aici iti scrii modelul in cauza"
    Sant o gramada de link-uri , doar cu "menu service tv-lcd samsung" : http://www.google.ro/search?sourceid...tv-lcd+samsung