Am gasit, cel mai bun program e XviD4PSP 5.0. Un film de 13 GB il ripueshte, fara sa piarda semnificativ din calitate, la 1,6 GB. Procedura dureaza in jur de 24 de ore...
Salut, cine a facut rip din formatele acestea, cum se face, ce programe foloseshti, in cat timp se face operatia unui film de 1 ora, shi la cat ajunga un film care initial avea 12 GB...![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Am gasit, cel mai bun program e XviD4PSP 5.0. Un film de 13 GB il ripueshte, fara sa piarda semnificativ din calitate, la 1,6 GB. Procedura dureaza in jur de 24 de ore...
da cam asa o zi doua insa asta e valabil doar la HD nu si la dvd sau dv si de preferat e sa faci rip dupa originale ca de faci rip dupa rip nu vad sensu,iar sa faci rip dupa un HD original e un pic mai complicat
Eu am ripuit DV, filmat de mine, de 13 GB in 1,6 Gb. HD nu am ripuit ca nu am in original, dar cred ca acolo va trebuie vreo 3-4 zile sa faci din 30-40 GB 5 -6 GB?
da ai dreptate,eu vroiam sa fac ceva de 4GB HD si imi lua 2 zile plus ca nu scoti calitate nici sa vrei,astea intre 20 si 70 de giga nici nu are rost sa vorbim.deocamdata ripuirea HD si aici ma refer la calitate extra inca nu se poate face de noi in dormitor,mai asteptam si deocamdata le luam de a gata