Gata cu offtopic pentru ca @spany-tarky a plecat iar la plimbare... pacat!
Mai aveti informatii noi despre noul ROM180?
Gata cu offtopic pentru ca @spany-tarky a plecat iar la plimbare... pacat!
Mai aveti informatii noi despre noul ROM180?
La mine a aparut un card 1880 de la un coleg de la vecini , cardul merge in dream dar se mai blocheaza din cind in cind , deocamdata nu a gasit problema .
<-[DMX - 0] CW FOR ME, from (xxxxxxng.podzone.xxx) (<-1) (xx89) (592 ms)
[21:55:16] ===== Network ECM on CaID 0x1880, pid 0x1586 ====
[21:55:16] prov: xx89
[21:55:16] CW0: XX XX
[21:55:16] CW1: XX XX
[21:55:16] =================================================
sa speram ca se rezolva .![]()
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
aici merge perfect |127.0.0.1:11000 |00d 00:00:15|camd3| | | 1 |local 1880:000000 13(12)
am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.
la ce te referi mai exact ca nu prea pricep?de trecut la nagra3 sa trecut,de vazut se vede etc![]()
Aici nu se vorbeste cat dureaza trecerea,doar se constata starea de fapt.Momentan e asa,cand se va trece vom afla oficial de pe site-ul lor sau de pe Digi Info.Restul e can-can.![]()
:
Man ,dar vad ca toti sante-ti pe schimbare ,arde sangele de nerabdare ,eu zic sa ne vedem de treburi ,nu este exclus sa ne-o traga ca la ,,S_y it ,sa vedem atunci ce vom face si ce o sa face-ti cand in fata ochilor vei vedea un ecran negru precum un cer inorat in miezul noptii .
Ca va dura asta este ,dar sa vb sa ne aflam in treaba si a folosii rodul muncii altora nu prea e frumos .
Eu n-am stiut ca trebuia sa se schimbe la 1 noiembrie. Vad ca-i primul tau post, asa ca-ti adresez salutari.
Bine spus1 orcum si ca trece la noul sistem si nu se va mai vedea cu key ori in share care e problema? la urma urmei piratarea e pedepsitanoi doar...experimentam diverse procedee de decriptare asa ca....se va ori nu vedea ne multumim cu ceea ce se va putea decripta cu ajutorul EMU ori trecem la alte ab. orcum 10 ani de vizionare cu diverse key,emu,receivere,patchuri cred ca a multumit pe toata lumea mai putin pe pufanii veniti recent in acest hobby!