In primul rand să spunem un mare MULŢUMESC celor ce au facut posibilă testarea "in scop educativ" a defunctei codări N II. Munca acestor anonimi a adus deopotrivă atat satisfacţii cat şi bătăi de cap in "lumea" recepţiei prin satelit, dar nu numai. Tragic este că din această muncă unii au incercat sa caştige venituri nemeritate fără ca să-şi streseze măcar un singur neuron, un simplu coppy-paste după paginile ce dezbăteau subiectele respective a asigurat deplin publicitatea acestor "capuşe" al cărui Dumnezeu este banul. Cine a caştigat şi cine a pierdut ? Toţi am avut caştiguri, dar şi pierderi. DHT-ul a pierdut o luptă, dar acum este posibil să apară o avalanşă de cereri contractuare care va compensa "infrangerea", iar cel mai important lucru este sa fie capabili de a răspunde pozitiv in faţa cererilor. O parte neinsemnată din cei ce au testat in scop educativ platforma N II şi-au imbogăţit cunostinţele, dar sper că au invăţat si ei o lecţie ... publicitatea agresivă şi informaţia necontrolată puteau spulbera prematur sudoarea frunţii celor ce meritau deplin laurii "victoriei". Iar ... marea masă este reprezentată de cei care in mod firesc ar trebui să spună bogdapróste pentru că NU au fost nevoiţi să-şi plătescă cateva zeci de luni o anumită sumă pentru un abonament full. Şi dacă tot suntem la capitolul mulţumiri, ar trebui să fim recunoscători celor ce au plătit in tot acest timp un abonament minim, datorită lor am avut noi posibilitatea să testăm defunctul N II in scopuri educative sau mai puţin ortodoxe, lor trebuie sa le fie recunoscător şi megaoperatorul, pentru ca dacă procedau altfel ... viitorul poate nu mai suna la fel de bine pentru nimeni. Cam atat cred ca a mai rămas de spus despre ce a fost N II, ce ne va oferi N III ? iluzii şi speranţa că marea masă va inţelege pană la urmă că normalitatea pune egal intre moca şi cerşit.
Să auzim numai de bine şi viitorul să ne ofere măcar pe jumătate din satisfacţiile pe care le-a oferit trecutul celor cu adevărat pasionaţi.

dar ar fi mai bine sa schimbati titlul in " SA TRECUT LA NAGRA 3 " si sal lasam sa se odihneasca in pace.
: