Am si eu o intrebare: Ce aveti fratilor cu Oleg Plugaru ?
Eu am luat de la el 4 bucati "DM500"
Omul mi-a precizat inca de la inceput ca sunt clone !
3 dintre ele au deja peste 1 an si nu am nici macar cea mai mica problema iar cel de-al 4-lea a decedat in urma unui trasnet (sau cel putin asa cred eu) dar omul a fost super corect ... i l-am trimis si in 4 zile il aveam inapoi cu placa de baza schimbata.
Ce face el cu sharingul este strict treaba lui personala si nu ma priveste.
In plus de asta mi-a precizat ca nu stie cat va mai merge cu k*e*y inca de la achizitionare.
Receiverele nu se incing si au radiator pe procesor.

Sper sa nu interpretati acest post ca reclama pentru ca nu este asa ceva dar nu mi se pare corect sa aruncam cu pietre in anumite persoane doar pentru ca noi ne simtim mai corecti decat altii si mai ales fara a i se da dreptul la replica. La urma urmei fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce doreste.

Nu cred ca ii obliga cineva pe cei care platesc pentru linie de sh sa o cumpere. Stiti cum se zice "Nu este prost cel care cere si cel care da (in sensul de plateste)".
Probabil ca pentru unii este mai comod sa cumpere o linie de sh decat sa incerce sa faca schimb de linii cu diverse persoane si setari si etc. dar asta se traduce in sigur fel "NU este pasiune ci este zgarcenie". Isi cumpara plasme de peste 1 metru si receivere HD dar nu ar da nici morti 10 Euro pe luna pentru un abonament la un DTH.