Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi am facut lista cu canale Romanesti care mai emit in N2 si ...saracie...
    Antena1, AXN, B1, BebeTV, Cartoon Network, Cinemax, CNN, Discovery Investigation , Discovery Sci, Discovery T&L, Discovery World, EuroSport, Fashion, HBO Comedy , Mezzo, Music Mix, Prima TV, Private Spice, Pro Tv, Romantica Ro, Speranta TV, Travel, TVR Cultural, TVR1, VH 1, Viasat Explorer, Viasat History, VTV.
    DDTV,OTV, PV TV, U Tv- sant la liber si nu le-am inclus in lista...

daradici
    Cumparati, ca doar asa veti putea fi intepati !- nici Vlad Tepes nu o facea mai bine..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

bine ca mai merge private spice )

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default echosmart 771

Am inteles ca s-a trecut la N3, dar pot vedea prin sharing sau vreo adresa, un site unde pot vedea gsp sau digisport macar?
    Eu fiind incepator nu am inteles cum pot vedea prin sharing. adica nu stiu cum sa fac setarile, ca cineva le-a descris foarte frumos pentru dreambox, iar pentru echosmart tot nu ma descurc.
    Multumesc pt o eventuala indicatie, unde sa mai citesc cum se face?!

Quote Originally Posted by startrek1 View Post
    Antena1, AXN, B1, BebeTV, Cartoon Network, Cinemax, CNN, Discovery Investigation , Discovery Sci, Discovery T&L, Discovery World, EuroSport, Fashion, HBO Comedy , Mezzo, Music Mix, Prima TV, Private Spice, Pro Tv, Romantica Ro, Speranta TV, Travel, TVR Cultural, TVR1, VH 1, Viasat Explorer, Viasat History, VTV.

daradici
    Cumparati, ca doar asa veti putea fi intepati !- nici Vlad Tepes nu o facea mai bine..

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by seby19www View Post
    Multumesc pt o eventuala indicatie, unde sa mai citesc cum se face?!

Ar fi fost bine daca incepeai de aici: http://www.sateliti.info/forumdisplay.php?f=11 .
    Neaparat citeste si ce este aici: http://www.sateliti.info/showthread.php?t=17132 si nu in ultimul rand ce este aici: http://www.sateliti.info/announcement.php?f=183 . In rest, in functie de modelul receptorului pe care il ai posteaza la sectiunea dedicata; multe dintre raspunsurile pe care le cauti sunt deja pe forum.

PS: Bun venit pe Forum!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi au mai parasit nagra 2 urmatoarele: Film + CE, Sport1 SK-CZ, CT4 SPORT, NOVA CZ.
    Probabil maine sau poimaine urmeaza sa mai plece cateva romanesti, din putinele ramase!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum am observat ca a mai plecat si Prima CZ! Sorry de dublu post, nu am mai putut sa-l editez pe primul!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Mentioned
    0 Post(s)

Nu cred ca mai apuca canalele ramase 1 august.
    De cand a trecut cele sportive in N3 sa linistit toti mokangi... . Pe chatul celor de SAT.US.PN mai apare cate un si intreaba daca a aparut ceva de n3 si apare altu care le spune "stati linisti ca - ba rusi ba spanioli ba polonezi - lucreza si in cateva luni apare emu n3"
    Nici nu se mai merita sa le explici adevarul...si am vaga banuiala ca sant TEPARI - aia de au vandut pe okazi - si TEPUITI - aia de au cumparat de pe ocazi - ficare spera la o minune
    KAON 570 - 4 milioane - cumparat cu doua zile inaite de inceperea CM

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am si eu o intrebare: Ce aveti fratilor cu Oleg Plugaru ?
    Eu am luat de la el 4 bucati "DM500"
    Omul mi-a precizat inca de la inceput ca sunt clone !
    3 dintre ele au deja peste 1 an si nu am nici macar cea mai mica problema iar cel de-al 4-lea a decedat in urma unui trasnet (sau cel putin asa cred eu) dar omul a fost super corect ... i l-am trimis si in 4 zile il aveam inapoi cu placa de baza schimbata.
    Ce face el cu sharingul este strict treaba lui personala si nu ma priveste.
    In plus de asta mi-a precizat ca nu stie cat va mai merge cu k*e*y inca de la achizitionare.
    Receiverele nu se incing si au radiator pe procesor.

Sper sa nu interpretati acest post ca reclama pentru ca nu este asa ceva dar nu mi se pare corect sa aruncam cu pietre in anumite persoane doar pentru ca noi ne simtim mai corecti decat altii si mai ales fara a i se da dreptul la replica. La urma urmei fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce doreste.

Nu cred ca ii obliga cineva pe cei care platesc pentru linie de sh sa o cumpere. Stiti cum se zice "Nu este prost cel care cere si cel care da (in sensul de plateste)".
    Probabil ca pentru unii este mai comod sa cumpere o linie de sh decat sa incerce sa faca schimb de linii cu diverse persoane si setari si etc. dar asta se traduce in sigur fel "NU este pasiune ci este zgarcenie". Isi cumpara plasme de peste 1 metru si receivere HD dar nu ar da nici morti 10 Euro pe luna pentru un abonament la un DTH.
    Optibox 550, 2 x DM500S, Digimax DVB-T-S, Digi+IV, 2 x Hyundai HSS 5160, Kaon, CX7100, Echosmart 791, Antena 0.9m, Antena Megasat Sunny Flat 440, H-H Opticum DM3800
    ATENTIE ! Vizionarea canalelor TV codate fara a detine un abonament oficial este absolut ilegala. Informatiile oferite sunt doar cu scop educational.
    Vesnic incepator ... da' macar ma lupt !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by usercristi View Post
    Am si eu o intrebare: Ce aveti fratilor cu Oleg Plugaru ?
    Nimic, incercam sa lasam forumul strict la dispozitia pasionatilor, pentru cei ce scot bani din asa ceva exista site-uri gen okazii.

Omul mi-a precizat inca de la inceput ca sunt clone !
    RSP nu are nimic impotriva clonelor, cred ca este vorba de o confuzie, exista un board romanesc unde se poarta un astfel de razboi.

Ce face el cu sharingul este strict treaba lui personala si nu ma priveste.
    Esti sigur? Tot strict a fost treaba lor, a acelora care au vandut la greu receptoare cu key pe okazii; sa nu uitam ca pretul de acolo era semnificativ mai mare fata de produsele comercializate de firmele de profil din tara.

Isi cumpara plasme de peste 1 metru si receivere HD dar nu ar da nici morti 10 Euro pe luna pentru un abonament la un DTH.
    Aici ai mare dreptate, de...e la moda!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by startrek1 View Post

.
    Cred ca nu au mai scos nimic din astea,dar nu stiu sigur.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Prima Tv - B1 Tv - Privat Spice - Viasat Explorer - CNN - TVR Cultural ---down N3

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Buna seara. Sunt amator in ceea ce inseamna electronica, si chestii de acest gen cu antene, frecvente, semnale, etc, dar as avea si eu o intrebare care cred ca va interesa pe multi. Am fost si eu fericitul posesor al unui astfel de serviciu care in acest moment nu mai exista. As dori sa ma abonez la digi doar pentru canalurile de sport. Pe mine ma intereseaza daca pot sa folosesc receiverul pe care-l detin un Optibox FTA pvReady ca sa mai prind aceste canale (pot sa-mi cumpar o cartela de la ei pe care sa o introduc in receiver - mentionez ca receiverul meu functiona fara cartela) sau sunt nevoit sa-mi cumpar un receiver de la RDS. Multumiri anticipate pentru cel care ma poate ajuta cu aceasta informatie.

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cartela digi este imperechiata cu decodorul,deci trebuie sa ei si decodorul de la ei pe care il poti lua in custodie,problema e ca este criza de echipamente si nu prea se gasesc si trebuie sa faci multe drumuri la casierie.
    DM 500S,HSS 7160

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Cartela digi este imperechiata cu decodorul,deci trebuie sa ei si decodorul de la ei pe care il poti lua in custodie,problema e ca este criza de echipamente si nu prea se gasesc si trebuie sa faci multe drumuri la casierie.
    multumesc pentru raspuns. sa inteleg ca imi trebuie doar decodorul si cartela digi , iar antena poate sa ramana cea pe care o am si care e pusa direct pe satelit, nu mai am nevoie de instalatori sa vina la mine acasa?

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Exact, doar decodorul şi cartela...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Page 1 of 2 12 LastLast