-
Membru de onoare
Pai unora li se spune ca e deja "rezolvat" dar ca nu e stabil softul si inca se mai lucreaza la el.Citeste un pic pe okazii sa vezi minuni.
Am fost intrebat de cineva care avea un asemenea receptor daca pot sa "il rezolv sa mearga".I-am spus ca va prinde ce e la liber si atat.Pur si simplu m-a privit cu dispret si mi-a zis ca a auzit el ca "deja e rezolvat" dar probabil nu vreau sa spun eu.Deci am tras concluzia ca pe astia trebuie sa ii lasi sa se lamureasca singuri.
Altul se lauda ca deja el si-a cumparat alt receptor,l-a legat la net ca are de la Romtelecom si ii merge tot.Nu am mai stat sa ii explic ca la un moment dat poate ramane in bezna ca nu ma credea oricum,el zicea ca isi ia cheile de pe net gratis,nu are cum sa nu ii mearga pe viitor.Sa fi stat sa ii explic ca va veni si momentul cand bisnitarul ii va trage heblul?Sa-i fi spus ca virgula cu banii aceia isi lua abonament pe 2 ani si statea fara griji mai ales ca e habarnist?Neeaaa,lasa ca astia chiar merita.Ei vor "sa rezolve" tot timpul,deci merita,ba chiar isi doresc si cer sa fie fraieriti.