-
-
Banned
-
Standard RSP member
in atentia jiji spy
Vre-o 2 ani am fost client fidel jiji, dar moca.Aveam un eco791 patchuit si vedeam jiji moca si-mi placea,si ziceam ca va merge la infinit.Acum s-a facut intuneric.Dar eco-ul merge si cu cardul de la fo##s,pe care-l activez de pe net,fara sa ma mai deplasez pina la casierie la jiji,unde sint cozi si afise pe care scrie "decodoare nu avem pe stoc" .Cu toate astea aplaud eforturile depuse de marele dth de a ne lua banii,din pacate pt ei moca este si mai buna si eu nu o sa devin prea curind platitor de jij.Eat shit cu tot cu factura voastra si cu reteaua voastra de casierii.
-
Banned
-
Membru de onoare
Duce catre acelasi ip deci e acelasi lucru.
Mai calm cu postarile,nu vad ce legatura au programele cu manelisti,focus,etc cu acest topic.Nu va obliga nimeni nici sa va abonati la nici un dth pe aici,e treaba voastra ce faceti si ce ati facut pana acum.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
-
Banned
Cer scuze pentru ca am cam intrecut masura mai devreme !
-
Banned
Abonarea la un DTH romanesc e o chestie de BUN SIMT.Acei 20-30-40 de ron lunar nu va vor face mai bogati, iar cel care e ferm convins de asta e sarac lipit, nicicum nu e un motiv de lauda pe forum.Am vecini, care au abonament full la 1 sau 2 DTH-uri romanesti si nu se plang de bani
Plus nu suport prostia unora de a se feri sa scrie dth-urile pe nume