Va agitati toti ca niste sticle de Pepsi intr-un camion pe un drum de tara. Si ce daca schimba?! Nu trebuie sa plateasca omul pt un serviciu pe care-l foloseste pt confortul propriu? He he... xxxxxxx
Hai cu n3, 4, 5 si la mai mare,xxxxxxxxxxxx
Va agitati toti ca niste sticle de Pepsi intr-un camion pe un drum de tara. Si ce daca schimba?! Nu trebuie sa plateasca omul pt un serviciu pe care-l foloseste pt confortul propriu? He he... xxxxxxx
Hai cu n3, 4, 5 si la mai mare,xxxxxxxxxxxx
Last edited by Snow; 15-06-10 at 01:28. Reason: r6
Acum nici sa ne bucuram ca se duce naibii N2,ca doar toti am gustat din fructul oprit.Asta e situatia si doar o constatam,nu va trageti suturi in fund unul altuia pentru ceva ce oricum nu este (era) al vostru.
Pe la straini nu prea am vazut chestii dinastea,dar noi tot ca romanii.Am impresia ca va luati cam mult dupa cei care au intradevar interese,ca altfel nu vad de ce atata stres.![]()
:
N3 si M2 Hu, 4StoryTV, Hir Tv, ATV Hu....
..realitatea, antena 3, starurile....
....urmeaza altele ?!!!
Sa zis fratilor cu gigel.....![]()
Dentistul
Da ce treabă are gigel ? Treaba lui , e un act de normalitate pana la urmă (dacă gandeşti la rece)
S-a zis cu bişniţarii şi cu receptoarele cu key. Acum să vezi ce măcel işi iau unii ţepari ...
.
IUsor-usor le "impusca" pe toate, dar nu-i bai.Cel putin ptr mine niciunul, da nici macar un singur post din cele cazute nu erau in "favorite".La unele le dadusem eu "delete" de buna-voie si nesilit de nimeni(ex: Etno, TVR INfo, TV Neptun, A3, Irealitatea si alte astea).
Eu sint multumit daca apuc sa vad finala CM si macar sa raman cu 3-4 posturi in ordinea nr de pe tricou:
1.TVR 1 & TVR 2 ca oricum platesc abonament prin Enel
2.OTV ca sa apuc sa vad ultimul episod din "elodia"
3 DDDTV ca e singurul post 3D din Romania)
@startrek1 Marea dezamagire o sa fie PrivateSpice.Majoritatea de la tara o sa ofteze luuuuuung dupa scene fierbinti lol
Last edited by michidutza; 18-06-10 at 01:15.
Deci au mai picat astea:
-Disney
-Duna
-Favorit
-Hallmark
-M1
-Minimax Hu
-National Tv
-Reality Tv
-Sport1 Ro
Pe langa cele de mai sus.
:
banuiesc ca nu o sa dureze mult si o sa se sparga si nagra 3.. si va reveni lumea la vechiile obiceiuri, nu?