Altii cica "mai pilosi" nu au aflat nici acum.
Greu sa citesti pe site-ul oficial,mai bine inventezi prostii ani de zile.
PS:Nu mai zic de multitudinea de angajati.Asta e.
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:08 ----------
Bey,aveti grija sa nu copiati informatia.Noi "este" inregistrati la OSIM,deci dhacat sa nu copiati informatia care oricum este publica pe net!E megabomba si forumul asta e citit de toti aia de pe miniforumuri numai ca sa copieze de aici.![]()
Last edited by zmeura; 04-06-10 at 00:11.
:
pai daca e oficial nu are nici un farmec man, nici trafic nu face...
Eu totusi cred ca ei de fapt au trecut la nagra3,inca de acum 3 ani,doar ca vorbeau aiurea habarnistii de pe forumurile pubela.
Si Boom a dat faliment de 4 ani!Sper ca nu te apuci acum sa ma contrazici ca esti habarnist.![]()
:
asta recunosc, nici in coma alcolica nu pot debiata aberatiile unora. oricum nici tu nu stii de ce nu au bagat HD pana acum! au vrut sa ne ia prin surprindere cu 3D dar acum ia fortat dolce ...
si apropo e N4 nu 3!
Asta da grenada,mai tare ca aia cu nagra3!Eu totusi zic ca vor sa se lanseze direct in 4D,odata cu lanseara CAM-urilor alea pe care merg si cardurile galbene,nagra 14 parca.Astea sunt date numai pentru vsp-uri (very stupid person)
Gata ca ne iau adminii de urechi.Ne trimit naibii sa ne inscriem pe alte forumuri unde sa citim cum se ghiceste in stele falimentul Focus,Boom,Dolce si HD-uri la Digi.![]()
Last edited by zmeura; 04-06-10 at 00:53.
:
ei deja au posturi 7D in grila dar nu sunt pt publicul larg ci doar pt cateva VIP-uri de pe forumul vecin... neaparat locuitori ai Paris-ului si de prin Ilfov... ca doar astia au bani pt un astfel de abo...![]()
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Aha , deci e vorba de 15 iunie.Originally Posted by Einstein
Dar ce an ? Că nu zice acolo ...
.