Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default singura solutie...

Salutare,
    Si eu am patit-o de cateva ori din diverse motive si singura solutie a fost operatorul. Am ramas la telefon pana cand a zis ca a facut o reinitializare sau asa ceva iar dupa 2 secunde s-a deblocat. Treaba cu site-ul sau cu e-mailul e apa de ploaie....
    2 X DIGI - invatam si tot invatam...

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

O alta solutie e sa te duci la ei la service, ii zici ca nu merge si sati faca ei activarea si sati arate pe TV ca merge.
    Nu pleci de la ei pana nu vezi cu ochi tai ca merge. Daca esti din timiasoara sau din zona mea, te pot ajuta.

Standard RSP member eox80's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Am vazut sute mii de antene pe toate dealurile.oameni de la 50-80 de ani au dth digi prima caserie e la 200km departare de ei.cu aia ce fac? ca de exemplu bunica stie sa schimbe canalele sa dea mai tare si mai incet.Daca pune pe mut nu stie ce a facut si zice ca l-a stricat.cum fac oamenii aia?
    Ex concret:in orasu Turda cu 60.000-100.000 de locuitori nu exista caserie rds-rcs.trebuie sa Mergi in Cluj.

Golden Member prodigy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca esti hotarit ca VREI serviciul, atunci platesti in avans pe mai multe luni ( daca ai posibilitati) ,,, cam asta poti sa faci in aceasta situatie...dar e jenant oricum.
    Toate-s vechi si noua toate!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Cateva cunostinte cu 1160 si un receptor dublu au avut aceeasi problema; cauza - receptoarele nu aveau update-ul pentru ultima varianta de soft, penultima varianta nerecunoscand cardul Na3. Nu stiu daca e valabil si in cazul vostru dar merita incercat.

Verificati in functie de model ce varianta de soft aveti conform indicatiilor de pe site-ul lor: http://www.digitv.ro/update_soft_decodoare.html ; tot acolo aveti si modalitatea de realizare a update-ului.
    Last edited by val; 09-04-10 at 17:45. Reason: l.e.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Referitor la efectuarea plăţii, mi se pare extrem de penibil pentru un mare provider de servicii internet, cablu TV, telefonie, satelit, cum este RDS RCS, să nu aibă pus la punct un sistem de plată online ŞI să ofere cartele preplătite ŞI plata prin SMS pentru oricare din serviciile pe care le oferă.
    Pur şi simplu cred că sunt proşti că nu pun la punct un astfel de sistem, pentru că ar avea şi cheltuieli mai mici, incasări mai vioaie, posibil şi mai mulţi noi clienţi. Asta le-ar aduce bani, ce mama dr..ului! Mare grădina Domnului.... vai şi amar. Tipic comunist romanesc.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    @neutrin-Ca sa pui la punct un astfel de serviciu costa ceva bani.Nu multi dar destui.Si in situatia actuala la datoriile care le are RDS-RCS....e mai greu.
    Apoi mai circula un zvon,nu stiu daca e ceva real insa...stii si tu..nu iese fum,fara foc.
    Cica "mega operatorul"cam pierde clienti in ultimile luni.
    Nu se stie care e motivul real,insa se vehiculeaza ceva de genul"serviciile lasa de dorit"
    Daca e sau nu adevarat nu vom sti decat in timp.Insa in ultima perioada se apeleaza tot mai mult la reclamele publicitare la serviciile lor.
    Si se stie ca un produs cand e "prost"sau nou se apeleaza la publicitate.
    Desi e cel mai vechi operator din Romanaia eu unul nu tin minte sa fi avut o asa campanie publicitara ca acum.
    Bafta!
    Respect!