O sa scape de nagra 2 cand oi vedea eu poze cu card nagra 4.
Carduri au stive,dar par sa fie aerieni si sa nu aiba un plan clar de schimbare.Poate lipsa de receptoare sa ii opreasca,dar tot nu inteleg.Acum daca vine UPC cu o oferta buna o sa plece din pirati la ei,daca la gigi nu gasesc echipamente (cand se face bezna,pe la Pastele ovinelor).Tot nu inteleg de ce nu au inceput sa scoata din N2 pachete mai importante,gen HBO,Cinestar,Extra1,etc.Banuiesc ca singura persoana care se mai pricepea la ceva (femeia de serviciu) si-a dat demisia deja ca nici macar schimbari de clei nu mai fac.Cred ca s-a saturat saraca sa o exploateze astia,ea sa munceasca si sefii ei sa fie cu banii si aerele.
Daca ar avea receptoare pe stoc si ar trage heblul probabil o parte a celor din strainatate care mai au inca carduri N2 ar renunta,dar garantat s-ar compensa cu cei care au pirat si vor face abonament,pentru ca e greu sa stai fara TV dupa ce te-ai obisnuit.
Dar lasatii sa stea asa,mai merge un HBO,un Cinestar,un Extra 1,ceva de la vecini,etc.Dupa aceea o sa fim un pic tristi,dar cred ca o sa ne treaca repede.![]()

,si eu am avut nota 10 dar s-a activat singura.