Am rezolvat, am anulat cardul care deschidea din prima(cred ca nu este activ), si am trecut la vecinu @Delta2k2...si acum este Ok!
Paraciosule ... tocmai ţi-am pus #
.
In Romania, se trece la Nagra 3 abia in data de 1 ianuarie 2011... in Ungaria este posibil mai repede, chiar pana in vara
au aparut afise prin casierii care spun ca s-a prelungit termenul de schimbare a cartelelor pana la sfarsitul lui 2010 !!!
Se pare ca Digi nu isi permite, in situatia financiara in care se afla, sa mai piarda nici macar cativa clienti... criza financiara in care se afla se acutizeaza iar in 2011, daca nu fac rost de bani, le va fi si mai greu
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
da si pe afise scrie o trecere de la nagra1 la nagra2,asa e cand angajarile se fac pe pile si cine o s...e mai bine,a dracu romania asta,in fine mi e ce imi pare rau din treaba asta e ca mai fac bisnitari bani un an de zile,acu sa te astepti la schimbari dese de key
sunt varza cu banii ... nu sunt resurse pentru import de echipamente , la mine in bloc de 3 luni tot facem cerere sa cableze blocul ( blocul este cablat la interior ) la reteaua stradala si ne amana la nesfarsit . sigur nu au bani de import de carduri iar cea mai mare problema sunt clienti din afara pe care la o miscare gresita o sa-i piarda in favoarea viitorului UPC Direct Romania ( noile TP-uri acopera bine si Spania ) .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Cica mai nou daca ar fi sa ii intrebi pe cei de la gigi cum e cu nagra 2 o sa-ti spuna ca ei deja au si trecut la alta norma de codare.
Eeee lasa ca trec ei saracii,conform oracolului dupa Pasti.Cred ca ala al cailor.
Oricum nu uitati sa spuneti "Multumesc",noroc ca sunt romani de ai nostrii si la ei merge treaba ca de obicei,foarte incet.
:
si cand vor trece la nagra_fara_numar sa vezi rumani cu echosmarturile la sub brat la casierii ca nu mai merge gigitv.... problema principala la digi cred ca sunt bani si de aici lipsa echipamentelor ( carduri , receptoare , cablu, etc ) s-au extins mult si criza i-a afectat rau .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !