Page 17 of 40 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast
Results 241 to 255 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai mare pacat e ca egzista oameni care ar manca rahat maro numa sa nu scoata bani din buzunar si se mai dau si mari smecheri pe deasupra .Ei traiesc cu impresia ca punand la o parte acei 20-50 lei cat e un abo la un DTH romanesc vor fi mai bogati sau vor ajunge numai ei stiu unde.Uite ca le vine si la ei vremea acum incet incet caci asa e corect.Tot ei se plang pe forumuri peste tot si cer solutii de decodare si fac offtopic la greu caci altceva nu au ce discuta .Oricum vad o scadere a numarului de useri pe forum/forumuri si asta e doar inceputul.

P.S.: Propun adaugarea la titlu "Spaima mancatorilor de rahat maro"caci trebuie sa recunoasca , cine sunt ei cu adevarat

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Default ?

Esti prea dur . Ce spui de cazurile cind in unele localitati ai GOGUcablu unde grila lor de programe este de rahat si ca sa vezi si restul programelor din grila de baza mai trebuie sa platesti un abonament si la GOGUsatelit .
    Acest lucru ti se pare corect? Din aceasta cauza le-am platit abonament concomitent si la cablu si la satelit ani buni, nu au avut nimic impotriva .
    Acum m-am saturat sa tot platesc 2 abonamente, mai ales ca la GOGUcablu au rezolvat si softul la receptor , ca nu mai poti sa-ti pui programele intr-o ordine dorita de tine, ci numai in ordinea scanarii .
    Last edited by val; 10-03-10 at 21:40. Reason: punctul nr.12 din regulament

Standard RSP member TRAIAN's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oricum intunericul se va instala curind peste jiji asa ca alegerea[unica] va fi pentru un abonament legal ,

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Apropos de platit doua abonamente, eu si acum platesc doua abonamente full de Jiji doar pentru ca mult timp nu au avut receptoare duble la vanzare.

Intrebase la un moment dat cineva pe forum de ce nu se pot folosi cardurile in orice receptor (si aici nu e vorba numai de Jiji), iar Snow a raspuns ca e pentru a preveni pirateria si sharing-ul. Eu zic ca asta e doar o foarte mica parte din motivatie. Motivul principal e ingradirea clientilor.

Imi place un furnizor de cablu aici in Olanda, Ziggo, cam cel mai mare pe piata. Merg oamenii pe DVB-C, poti folosi ce receptor sau CI vrei tu, poti avea pana la 3 receptoare pe acelasi abonament doar activand fiecare cartela noua pe Net etc. Deci se poate. Au si ei doza normala de card sharing, dar nu fac mare caz din asta.

Ideea e ca nu din saracie vreau sa fac sharing, ci pentru ca m-am saturat sa platesc dublu. Cat despre EPG-ul aproape inexistent, despre Animax RO care nu stiu sa fi mers vreodata si despre multe alte tampenii... don't get me started.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default jiji

ia sa-i mai dam naibii mai ca n-au bagat nici un hd in grila
    pana si bulgarii au cate ceva...

megaoperatorul a fost bun ca era usor de hackuit, si il vedeau toti din europa gratis (citind unul 2 site-uri...); in rest grila e medie, nimic special...

acum cand nu va mai mere emu o sa-i cada popularitatea
    io de ex mi-am luat un focussat si maiine il bag in demeu

cand va cadea, va cadea si gata
    poate scot oamenii n3 pe emu si reluam cu n4

Standard RSP member TRAIAN's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oare e Romania pregatita ptr. HD ?

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Toti ceilalti saraci ai Europei sunt pregatiti, numai romanii nu sunt!
    Problema e de costuri pe care DTH-urile nu vor sa si le asume.

SA REVENIM ONTOPIC!

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vorba lui doktorofsat, ce naiba te imbogatesti cu 30 lei cat este un abo extra? Sunt exact 3 pachete de tigari! (..eu m-am lasat asa ca i-mi permit ).
    Una este sa faci din pasiune, asa cum se presupune ca facem noi aici, si alta este sa faci pentru a economisi cativa firfirei. Nu cred ca unul care i-si permite un DM800 de ex. nu are bani de abonament...scuze daca sunt offtopic!
    2 X DIGI - invatam si tot invatam...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default da suntem pregatiti de HD

ce anume doreai ca sa fim pregatiti? sa se ploconeasca el poporul roman la mai marii DTH-ului?

am investit toti in LCD-uri si Plasme HD sau HD ready, Protv si TVR transmit HD... DA SUNTEM PREGATITI! avem si receivere HD...

vrei sa le platesc eu abonamentul pe satelit? macar pe astea 2 sa le bage in grile si sport.ro HD si gata!

parerea mea e ca ei nu sunt pregatiti , au investiti banii in placinte sia cum n-au altii

de ex am fost in spania si aia aveau SKY - pai da, alea bune receiverele...

cipri63
    Guest

Nici vorba ca nu si-ar permite cineva sa plateasca 14 lei ca sa vada grila populara de la gigel. Cei mai multi fac asta pentru ca pot.Oricum ,nu cred ca mocangiii vor da buzna in casieriile DTH,oricare ar fi el,ca sa-si faca abonament, cand digi va trece la n3.Mai exista share,poate apare omnia card la pret mic,sunt destule forumuri in care dreptul la informare() nu este restrictionat,asa ca mai devreme sau mai tarziu,situatia va fi oarecum asemanatoare: unii vor plati ,altii nu.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post

Toti ceilalti saraci ai Europei sunt pregatiti, numai romanii nu sunt!
    Problema e de costuri pe care DTH-urile nu vor sa si le asume.

SA REVENIM ONTOPIC!

Respecte!
    Ai dreptate.E greu sa bage mana in buzunar sa rezolve problema.
    Scad profiturile.Sunt convins ca daca o fac,se v-a recurge la:"plateste abonatul"!
    Bafta!
    Respect!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default prorocii

prorocii cu 1 martie bezna sa-si muste limba...

suntem pe 13 martie

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Parca stiu de 31 martie nu de 1 martie...

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Eu ştiam de sfarşitul lui martie.
    Incă ceva ... nu au precizat tipul de an . O fi vorba de an terestru sau intergalactic ?

Stirile exclusiviste la nivel interplanetar care pleacă cu viteză mai mare decat a luminii (vorbim deja de warp-nagra 3 sau chiar 4) ajung mai devreme la noi cu ani de zile. Dacă vreţi să aprofundaţi subiectul , recomand StarTrek - Next Generation , cel cu Jean Luc Picard.

.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cu scuzele de rigoare ca o dam putin in off,eu as recomanda PLANETA MAIMUTELOR
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 17 of 40 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast