Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare nuitati cum sta treaba,trecerea in n3 nu zic ca nu va avea loc dar nu asa cum zic alti,vam mai dura o vreme destul de buna pana trece jiji la n3 pt ca stau foarte prost capitolul financiar si va puteti uita aici http://www.zf.ro/?q=rds&rcs si va veti convinge.nici carduri n3 nu a primit in ca toata lumea si pe deasupra trebuie sa plateasca comanda facuta pt receptoarele compatibile n3 de la hyndai ca turci nu de da receptoarele pana nu le platesc.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Oare nu sunt compatibile toate receptoarele N3, de la Gigi?

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu cred ca da,atat timp cat am schimbat la un 1120 si merge,cred ca toate sunt compatibile.
    DM 500S,HSS 7160

Mentioned
    3 Post(s)

Asa am zis si eu ca toate receptoarele sunt compatibile...intrebarea era pt @ionut23 respectiv comanda de receptoare N3 ....si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din presa ca unii habar nu au..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din  presa ca unii habar nu au..
    Stai asa ca n-am inteles 1 lucru
    De ce sa nu iau litera cu litera ce scrie ziaristu fraier de 2 lei ,el e 100% responsabil de cele scrise.Nu stie , nu cunoaste termeni de specialitate, nu se baga, banal de simplu.Sau mai bine ii convine sa-l bag si sa-l scot in toate feluri pe el si pe ma-sa, se pare ca da

Mentioned
    3 Post(s)

Ideea era ca daca tot cititi prostiile debitate de unii ziaristi pastratile pentru voi, nu mai postati ca si cum ar fi pe bune...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu cred ca ziaristii nostrii au ramas cu sechele de cind li s-a comunicat ca {asta }trebuie sa scrie sau sa spuna indiferent care este adevarul si de atunci ei publica tot felul de timpenii pe care nu le verifica ,dau copy si paste de pe nu stiu ce forumuri sau bloguri, mie sincer nu prea imi vine sa cred ca RDS isi mai permite sa taraganeze treaba cu schimbatul cartelelor inca o perioada lunga ca si asa au pierdut o gramada de milioane de euro in cei aproape 3 ani de cind sunt gauriti

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Ce milioane au pierdut?
    Fenomenul piratarii nu e asa de ingrijorator! Daca era, vedeam pana acum arestari a celor ce vand pe okazii cutiuta viselor sau a instalatorilor de patchuri...
    Trecerea la n3 se face pentru ca trebuie sa tina pasul cu tehnologia securitatii. Va mai dura cel putin 2-3 luni schimbarea cardurilor...

Problemele financiare sunt cunoscute! Creditarea de 500 mil de euro luata de la Citybank i-a transformat intr-o firma amanetata. Acum RCS incearca sa mai gaseasca 200 milioane ca sa suprime avantajul Romtelecom care o duce mult mai rau dupa problemele din Grecia! (30% din capitalul bancilor romanesti este grecesc!!!!)

Asa ca n3 va venii...