Page 16 of 40 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 226 to 240 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by Ursanu View Post
    Am si eu o intrebare catre DVS-ra, macar caci nu prea stiu multe din domeniul asta electronic. Am vazut la prietenul meu, caci dansul peste SRY STAR-2 vede Priemierele nemtesti si SKY-Italia, care tot merg dupa cate stiu in Nagra 3 .( sau dansul le vede prin share , pentruca ambele platforme merg in mai multe codificari? ). Deci intrebarea ar fi: GOGU Tv mai tarziu o sa putem sa-l vedem si noi romanii din afara prin sharing sau nu o sa putem vedea ?

Sky italia e in NDS nu nagra
    la Sky - DE ( fostul Premiere ) e altceva acolo exista multe codificari NDS , Nagra 3 si parca si Seca si de deschis se deschide din NDS sau seca
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member un user's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@scuter
    Uite, material de studiu, pentru tine.

P.s
    Sa nu zici ca ai renuntat.
    BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
    Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport + )

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc mult pentru ajuor, unuser! Nu, nu am renuntat, inca invat si voi posta aici toare rezultatele, fie ele incununate cu succes sau nu! Daca mai aveti astfel de materiale, va multumesc foarte mult daca mi le-ati face si mie cunoscute! Bafta multa va doresc!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare nuitati cum sta treaba,trecerea in n3 nu zic ca nu va avea loc dar nu asa cum zic alti,vam mai dura o vreme destul de buna pana trece jiji la n3 pt ca stau foarte prost capitolul financiar si va puteti uita aici http://www.zf.ro/?q=rds&rcs si va veti convinge.nici carduri n3 nu a primit in ca toata lumea si pe deasupra trebuie sa plateasca comanda facuta pt receptoarele compatibile n3 de la hyndai ca turci nu de da receptoarele pana nu le platesc.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Oare nu sunt compatibile toate receptoarele N3, de la Gigi?

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu cred ca da,atat timp cat am schimbat la un 1120 si merge,cred ca toate sunt compatibile.
    DM 500S,HSS 7160

Mentioned
    3 Post(s)

Asa am zis si eu ca toate receptoarele sunt compatibile...intrebarea era pt @ionut23 respectiv comanda de receptoare N3 ....si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din presa ca unii habar nu au..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    si nu mai luati litera cu litera rand cu rand ceea ce scriu cei din  presa ca unii habar nu au..
    Stai asa ca n-am inteles 1 lucru
    De ce sa nu iau litera cu litera ce scrie ziaristu fraier de 2 lei ,el e 100% responsabil de cele scrise.Nu stie , nu cunoaste termeni de specialitate, nu se baga, banal de simplu.Sau mai bine ii convine sa-l bag si sa-l scot in toate feluri pe el si pe ma-sa, se pare ca da

Mentioned
    3 Post(s)

Ideea era ca daca tot cititi prostiile debitate de unii ziaristi pastratile pentru voi, nu mai postati ca si cum ar fi pe bune...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu cred ca ziaristii nostrii au ramas cu sechele de cind li s-a comunicat ca {asta }trebuie sa scrie sau sa spuna indiferent care este adevarul si de atunci ei publica tot felul de timpenii pe care nu le verifica ,dau copy si paste de pe nu stiu ce forumuri sau bloguri, mie sincer nu prea imi vine sa cred ca RDS isi mai permite sa taraganeze treaba cu schimbatul cartelelor inca o perioada lunga ca si asa au pierdut o gramada de milioane de euro in cei aproape 3 ani de cind sunt gauriti

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Ce milioane au pierdut?
    Fenomenul piratarii nu e asa de ingrijorator! Daca era, vedeam pana acum arestari a celor ce vand pe okazii cutiuta viselor sau a instalatorilor de patchuri...
    Trecerea la n3 se face pentru ca trebuie sa tina pasul cu tehnologia securitatii. Va mai dura cel putin 2-3 luni schimbarea cardurilor...

Problemele financiare sunt cunoscute! Creditarea de 500 mil de euro luata de la Citybank i-a transformat intr-o firma amanetata. Acum RCS incearca sa mai gaseasca 200 milioane ca sa suprime avantajul Romtelecom care o duce mult mai rau dupa problemele din Grecia! (30% din capitalul bancilor romanesti este grecesc!!!!)

Asa ca n3 va venii...

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Datoriile le au tot din cauza lor si a managmentului prost pe care il au,dadeau caravanele decodoare in custodie numa cu buletinul sau cu o copie,nu conta daca era titularul sau nu,sunt mii de echipamente care nu au fost instalate niciodata si nici macar nu s-au obosit sa mearga sa le recupere nu mai zic de cele care au fost instalate si nu au nici o luna de abonament platite si se vand prin bazaruri cu 20-30 de lei,dar isi merita soarta la cat respect au de clienti.
    DM 500S,HSS 7160

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nimeni nu a zis ca nu din cauza lor au pierdut , dar gindtitiva-ti ca de cind s-a spart sistemul lor ei nu au mai facut nici o oferta pentru ca nu mai puteau sa isi acopere nici cheltuielile daramite sa mai faca oferte si atunci a aparut DOLCE care nu a facut altceva decit sa bage oferte peste oferte si asa au cistigat 600000 de abonati in 3 ani care erau la Digi cel putin jumatate daca se faceau oferte agresive cum se face acuma

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca datoriile nu si le stiu nici ei exact.
    Problema e ca nu asta e subiectul.Nu vad cu ce ne afecteaza pe noi datoriile lor,ale celor de la Max,Dolce,Focus sau daca e asa sa vorbim despre datoriile D+.SkyItalia,etc.Nu pretul cartelelor este problema lor,ca nu costa cine stie stie acel cip de pe un plastic.
    Digi se misca greu din obisnuinta.Si nu e doar la Digi ci si la cablu,net,mobil,etc la RCS/RDS.Nu trebuie sa ne mire nimic de fapt,toata tara asta se misca asa.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

este pacat pentru ca nici acum nu au invatat din greselile facute,cu toata campania agresiva care o fac tot ca inainte este la casieriile lor ( nu avem momentan si nu stim cind aduce)este raspunsul lor ,eu personal am incercat sa fac un abonament la ei,dupa ce m-am deplasat 25 de km pina la o casierie a trebuit sa ma cert cu dobitocii de acolo ca nici nu stiau pe ce lume sunt ,poate nu va vine sa credeti dar nu au putut sa imi dea un raspuns nici macar in marja de 2 saptamini daca poate sa instaleze o antena,m-am enervat am sunat la romtelecom si in 3 zile aveam Dolce cu toate ca vroiam Digi dar asta este( acuma fiind in share am si Digi,am colegi care au luat Digi numai pentru digisport au asteptat 2 saptamini si nici macar nu au vrut sa auda ca sa dea aparatura in custodie ,daca cumperi aparatura ai Digi daca nu ai Dolce

Page 16 of 40 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast